Ce relație ar fi existat între Meghan Markle și prințesa Diana
Actualitate

Ce relație ar fi existat între Meghan Markle și prințesa Diana / Getty Images

Ce relație ar fi existat între Meghan Markle și prințesa Diana, dacă ar fi trăit. Declarațiile făcute de una dintre prietenele ei

Prințesa Diana nu s-ar fi regăsit printre fanii lui Meghan Markle, așa cum și-ar putea imagina ducesa de Sussex, susține una dintre fostele prietene ale prințesei de Wales.

S-au scurs 25 de ani de la moartea prințesei Diana, iar acum jurnalista Tina Brown, care este cunoscută una dintre prietenele acesteia, a declarat că nu crede că aceasta ar fi avut o relație bună cu Meghan Markle, deoarece ar fi considerat-o ca fiind o femeie care îl îndrumă pe Harry într-o direcție care nu e bună pentru el.

Citește și: Secretul care a ieșit la iveală la 24 de ani de la moartea ei. Prințesa Diana ar fi plănuit să se mute în California, SUA

”Nu cred că Diana ar fi fost un fan înrăit al lui Meghan Markle, așa cum poate își imaginează ea.”, a spus ea, în cadrul unui interviu pentru Daily Beast.

Totodată, în cadrul aceluiași interviu, ea a declarat că prințesa Diana ar fi fost încântată să o cunoască pe soția fiului ei, pe femeia care îi face fericit fiul.

Citește și: Ce ar fi spus prințesa Diana despre decizia prințului Harry de a renunța la titlul regal. Cea mai bună prietenă a ei, declarații inedit

”Ar fi fost, cu siguranță, încântată și ar fi susținut ideea ca o persoană diferită ca Meghan Markle să intre în familia regală.”, amai explicat ea.

Prințesa Diana a murit în urma unui accident rutier

S-au scurs  25 de ani de la moartea prințesei Diana. Lady D și-a pierdut viață pe 31 august 1997. Se află la Paris și a murit în urmă unui accident de mașină, șoferul fiind orbit de blițul paparazzilor care o urmăreau.

Prințesa Diana
Prințesa Diana a fost o emblemă a stilului. / Foto: Profimedia

Citește și: Cei doi copii îi sunt mereu aproape! Cum și-a arătat Meghan Markle dragostea față de Archie și Lilibet în clipul ei aniversar

În timpul vieții, această a trebuit să facă față infidelității soțului sau, prințul Charles, a indiferenței pe care acesta o arată în public față de ea, dar și presei care încerca în continuu să afle detalii din viață lor privată. S-a luptat cu bulimia, dar și cu depresia post-natală. Acțiunile caritabile au fost evadarea emoțională a prințesei Diana, care în 1996 a divorțat de prințul Charles.

De la moartea acesteia, o serie de filme, musicals și expoziții i-au fost dedicate, precum și diferite intervenții culturale.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri