printesa diana alaturi de printii harry si william
Actualitate

Prințesa Diana, în 1993, alături de ființele pe care le-a iubit cel mai mult: fiii Harry și William. / Foto: Profimedia

Secretul care a ieșit la iveală la 24 de ani de la moartea ei. Prințesa Diana ar fi plănuit să se mute în California, SUA

Prințesa Diana și Meghan Markle ar fi avut mai multe lucruri în comun decât și-ar fi putut imagina cineva, scrie presa internațională. Mai exact, se pare că Lady Di ar fi avut planuri să se mute în California, Statele Unite ale Americii, alături de cei doi copii ai ei, prinții William și Harry.

Au trecut 24 de ani de la moartea prințesei Diana, iar acum antrenorul de voce Stewart Pearce, care a lucrat cu aceasta până la moartea ei, în 1997, a făcut dezvăluiri incredibile. Mai exact, în cadrul unui interviu pentru Daily Mail, el a mărturisit că prințesa Diana își dorea să se mute în California cu cei doi copii ai ei și visa la o carieră la Hollywood.

printesa diana

Citește și: Ce ar fi spus prințesa Diana despre decizia prințului Harry de a renunța la titlul regal. Cea mai bună prietenă a ei, declarații inedit

”Au existat o mulțime de proiecte care i-au fost oferite prințesei Diana.”, a mărturisit Stewart Pearce, care a continuat: ”Unul dintre ele era să realizeze documentare despre activitățile caritabile. Plănuia să petreacă mult timp la Hollywood.”, a mai precizat acesta.

Steve Pearce a ținut, însă, să sublinieze că prințesa Diana nu își dorea să devină o stea de cinema, ci mai degrabă să facă muncă în spatele camerelor.. Ba mai mult, el a declarat că prințesa Diana ar fi vrut să se mute în Malibu, California, alături de cei doi fii ai ei. Această schimbare ar fi venit, însă, dacă și-ar fi continuat relația cu Dodi Fayed.

Prințul Harry și soția lui s-au mutat în California în 2020

Anul trecut, Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, ducesă de Sussex, s-au mutat la Santa Barbara, în California.

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, cuvinte dure despre ducesa de Sussex: “L-am avertizat pe prințul Harry că îi va distruge viața”

Harry, 35 de ani şi fosta actriţă Meghan Markle, 39 de ani, originară din Los Angeles, au anunţat în luna ianuarie că fac un pas în spate din prim-planul Casei Regale britanice şi că doresc să ducă o viaţă "mai independentă" în America de Nord.

Meghan Markle și prințul Harry

Santa Barbara se află la aproximativ 180 de kilometri nord-vest de Los Angeles, unde s-a aflat, până recent, reşedinţa cuplului. Ducele şi ducesa de Sussex s-au mutat în noua casă din Santa Barbara în luna iulie a anului 2020. Cei doi s-au integrat într-o nouă comunitate liniştită şi speră că vecinii le vor respecta viaţa privată.

Cei doi au împreună doi copii, un băiețel pe nume Archie și o fetiță ce poartă numele Lilibet Diana, născută la începutul lunii iunie a acestui an.

Prințesa Diana a murit în urma unui accident rutier

În 2022, se vor comemora 25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Lady D și-a pierdut viață pe 31 august 1997. Se află la Paris și a murit în urmă unui accident de mașînă, șoferul fiind orbit de blițul paparazzilor care o urmăreau.

Citește și: Cei doi copii îi sunt mereu aproape! Cum și-a arătat Meghan Markle dragostea față de Archie și Lilibet în clipul ei aniversar

În timpul vieții, această a trebuit să facă față infidelității soțului sau, Prințul Charles, a indiferenței pe care acesta o arată în public față de ea, dar și presei care încerca în continuu să afle detalii din viață lor privată. S-a luptat cu bulimia, dar și cu depresia post-natală. Acțiunile caritabile au fost evadarea emoțională a Prințesei Diana, care în 1996 a divorțat de Prințul Charles.

De la moartea acesteia, o serie de filme, musicals și expoziții i-au fost dedicate, precum și diferite intervenții culturale.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri