Lisa Marie Presley, fiicele ei și mama sa, Priscilla presley
Actualitate

Lisa Marie Presley, fiicele ei și mama sa, Priscilla / Foto: Profimedia

Ce relație are Riley Keough, fiica cea mare a Lisei Marie Presley, cu surorile ei mai mici. „Sunt înconjurate de dramă de ani de zile”

Riley Keough este „foarte protectoare” cu surorile ei Finley și Harper Lockwood, mai ales de când mama lor, Lisa Marie Presley, a murit.

O sursă apropiată actriței a declarat pentru People că aceasta este precum o leoaică atunci când vine vorba de gemenele de 14 ani. 

Three Generations of Presley's Hand and Footprint Ceremony, TCL Chinese Theater, Los Angeles, California, USA - 21 Jun 2022
Finley Aaron Love Lockwood, Lisa Marie Presley, Harper Vivienne Ann Lockwood. Profimedia

„Riley a fost întotdeauna apropiată de surorile ei. Ea vrea ce e mai bun pentru ele. Au fost înconjurate de dramă de ani de zile.”

La scurt timp după ce Lisa s-a stins din viață, pe 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani, actrița din „Daisy Jones & The Six” s-a certat cu bunica sa, Priscilla Presley, din cauza testamentului lăsat de regretata cântăreață. 

Tensiunea a crescut după ce Priscilla a apărut la înmormântarea Lisei împreună cu tatăl gemenelor, Michael Lockwood, cu care artista s-a judecat ani de zile pentru custodia copiilor și pentru avere. 

Adevărul despre relația tensionată dintre Lisa Marie și Priscilla Presley. Motivul pentru care cele două aproape că nu-și mai vorbeau

„Michael nu a fost invitat”, a spus o sursă. „A venit la Memphis sub pretextul că trebuie să le însoțească pe gemene și a fost susținut de Priscilla. Ultimul lucru pe care și l-ar fi dorit Lisa Marie ar fi fost ca Michael să fie acolo”.

Lisa Marie și Priscilla abia și-au mai vorbit în ultimii ani, relația lor fiind compromisă după ce fiica lui Elvis s-a despărțit de Lockwood în 2016.

„Riley a fost întotdeauna de partea mamei ei când a venit vorba de Michael”, a mai spus respectiva persoană. „A deranjat-o că bunica ei și Michael au venit împreună la înmormântare.”

La patru zile de la funeralii, când avocații Priscilli au contestat testamentul Lisei, punând la îndoială „autenticitatea” unui amendament din 2016 potrivit căruia Riley devenea administrator al averii .

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri