TCL Chinese Theatre Hosts Handprint Ceremony Honoring Priscilla Presley, Lisa Marie Presley And Riley Keough
Actualitate

Priscilla Presley și Riley Keough. TCL Chinese Theatre, iunie 2022. Getty Images

Priscilla Presley și nepoata ei, Riley Keough, nu-și mai vorbesc. Văduva lui Elvis a atacat testamentul lăsat de fiica sa, Lisa Marie

Priscilla Presley nu mai vorbește cu nepoata sa, Riley Keough, după decizia șoc luată de regretata Lisa Marie, cu șapte ani înainte de muri, despre care văduva lui Elvis nu a știut nimic, susțin surse apropiate familiei, notează Daily Mail. 

Lisa Marie Presley, care s-a stins din viață pe 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardiac, și-a schimbat testamentul în 2016 pentru a-și îndepărta mama din funcția de executor al averii și de a-i atribui acest rol fiicei sale, actrița Riley Keough (de 33 de ani). Priscilla Presley (77 de ani) contestă însă acest amendament și a atacat testamentul Lisei la tribunal. 

Deși prietenii Lisei spun că Priscilla nu vrea să mai audă de Riley, văduva lui Elvis Presley insistă că nu există nicio dispută de familie și că totul va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Avocații celor două părți duc însă o bătălie juridică aprinsă, mai susțin sursele respective.

Moartea subită a singurului copil al lui Elvis, luna trecută, a început toată această saga. Pentru că Lisa nu a avut deloc o relație bună cu Priscilla, aceasta a decis ca cei doi copii ai ei mai mari, Riley și fiul Benjamin, să fie executori ai averii. Benjamin s-a sinucis însă în 2020. 

Deși nu este clar câți bani mai avea Lisa Marie înainte să moară, mai mulți apropiați arată că artista și compozitoarea ar fi risipit mare parte din averea de 100 de milioane de dolari pe care a moștenit-o după moartea tatălui ei în 1977, finanţele sale fiind grav afectate, potrivit CBS News.

 

Avocații Priscillei Presley vorbesc de erori în testament

Documentul depus în instanţă de văduva lui Elvis contestă un amendament din 2016 din testamentul Lisei Marie, care o elimină pe mama sa din rândul executorilor fondului ce administrează averea starului american.

Avocatul Priscillei Presley susţine că acel document conţine numele clientei sale scris eronat și o semnătură neobişnuită a Lisei Marie.

Într-o plângere depusă la Tribunalul Superior din Los Angeles, apărătorii Priscillei susțin că aceasta a aflat despre existenţa „pretinsului amendament din 2016” abia după moartea fiicei sale, și nu cum se cerea în mod expres în testament, în timpul vieții.

De asemenea, avocaţii ei au declarat că respectivul act nu a fost semnat în prezenţa unor martori şi nici a fost legalizat la un notar. Avocaţii cer revenirea la testamentul autorizat din 2010.

Dacă va fi înlocuită din consiliul de administraţie al fondului, Priscilla Presley nu va mai putea să gestioneze bunurile şi averea Lisei.

Acest proces în instanţă a fost deschis la mai puţin de o săptămână după ce rudele Lisei Marie Presley au participat la o slujbă memorială publică organizată la reşedinţa familiei Presley, celebra fermă Graceland din Memphis, Tennessee.

În cadrul ceremoniei, Priscilla a citit o poezie despre care a spus că a fost scrisă de una dintre cele trei fiice ale Lisei Marie. Toate cele trei fiice, Riley, Finley şi Harper, au fost prezente la ceremonie.

Cauza oficială a morţii Lisei Marie Presley nu a fost deocamdată anunţată de medicul legist din comitatul Los Angeles.

Riley Keough este o actriţă care s-a remarcat în filmul din 2020 „The Devil All the Time” şi în serialul „The Terminal List”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri