O femeie susține că este sora vitregă a lui Elon Musk
Actualitate

O femeie susține că este sora vitregă a lui Elon Musk / Facebook, Getty Images

O femeie susține că este sora vitregă a lui Elon Musk: ”Mama a dezvăluit secretul când se afla pe patul de moarte!”

O femeie în vârstă de 46 de ani susține că este sora vitregă a lui Elon Musk, al doilea cel mai bogat om de pe planetă. Riette susține că mama ei, care se afla pe patul de moarte, i-a mărturisit că tatăl ei biologic este Errol Musk.

Cu două luni înainte de a se stinge din viață din cauza unei boli grave, Riana van Deventer l-a chemat pe fiul ei, Gerrit, pentru că era pregătită să-i împărtășească cel mai mare secret al familiei, și anume identitatea tatălui surorii lui, Riette.

Potrivit Daily Mail, cu puțin timp înainte de a muri din cauza unui cancer de colon, femeia a mărturisit că tatăl lui Riette este nimeni altul decât părintele multimiliardarului Elon Musk, omul care se află în spatele unor companii celebre, precum PayPal, Tesla și SpaceX.

Acum, Riette, care poartă numele Nel după familie, își dorește să-și cunoască ”rădăcinile”. Astfel, ea își dorește să știe cu exactitate dacă este sora vitregă a lui Elon Musk și susține că nu-și dorește niciun ban de la el.

Citește și: Chrissy Teigen, primele declarații despre operația estetică la care a apelat: ”Da, am făcut-o, care-i problema?”

”Nu vreau nimic nici de la Errol, nici de la Elon. Vreau doar să-mi cunosc rădăcinile.”, a povestit femeia în cadrul unui interviu pentru Daily Mail.

Singurul lucru de care sunt interesată este să știu dacă Errol este tatăl meu.”, a mărturisit femeia care acum trăiește în Chilliwack, un orășel din British Columbia, Canada, alături de fiul ei, în vârstă de 21 de ani.

Jurnaliștii de la Daily Mail l-au contactat pe Errol Musk, în vârstă de 75 de ani. Inițial, acesta a părut încântat de ideea de a face testul de paternitate, însă ulterior a negat.

”Nel mi-a trimis o poză cu mama ei. Nu am văzut-o în viața mea.”, a spus el într-un e-mail.

Totodată, el a mărturisit că era fericit cu prima lui soție, Maye Haldeman și cu fiica lor, Tosca, care tocmai se născuse în acea perioadă. Tocmai de aceea, el susține că n-ar fi înșelat-o pe aceasta.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care prințul Charles își dorește să lase în urmă neînțelegerile cu Harry: ”Este foarte trist!”

Nel a fost născută în Ladysmith, în estul Africii de Sud, pe 8 august 1975. Pe certificatul de naștere este trecut, însă, doar numele mamei ei, Mariette van Deventer. Ulterior, când a crescut, mama ei i-a spus că un prieten pe nume Rene este tatăl ei, însă niciodată nu a crezut-o, pentru că n-a simțit nicio conexiune cu el.

Errol Musk are șase copii, iar Elon, în vârstă de 50 de ani, este al doilea lui fiu. Acesta are un frate, Kimbal, de 48 de ani și o soră pe nume Tosca, în vârstă de 47 de ani. Errol are, de asemenea, două fiice, Alexandra și Asha, cu a doua soție, Heide. De asemenea, el are un fiu cu Jana Bezuidenhout, care este fiica fostei sale soții, Heide.

Citește și: Fiica cea mică a lui Steve Jobs, plimbare cu barca pe lacul Como. Eve Jobs și-a etalat picioarele de model într-o fustă mini

Elon Musk nu are o relație apropiată cu tatăl lui

Într-un interviu pentru Rolling Stone, șeful Tesla și SpaceX l-a descris pe tată lui, Errol Musk, drept ”o persoană teribilă, despre care nimeni n-are nicio idee”, transmite Mirror. ”Tatăl meu mereu avea câte un plan rău. Aproape fiecare infracțiune la care te poți gândi, el a făcut-o. Fiecare lucru rău la care te poți gândi, el l-a făcut. Este atât de teribil, încât nu o să vă vină să credeți”, a declara miliardarul Elon Musk, care ar putea deveni cel mai bogat om de pe planetă până în 2028.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri