Tom Parker
Divertisment

Tom Parker, mesaj emoționant la un an de când a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier / Instagram

Tom Parker, mesaj emoționant la un an de când a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier: ”Cel mai înfricoșător moment!”

A trecut un an de zile de când Tom Parker, solistul trupei ”The Wanted”, a fost diagnosticat cu o tumoră inoperabilă pe creier, iar acum el și soția lui, Kelsey, au făcut public un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Cântărețul, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer în stadiu terminal în luna octombrie a anului trecut. Au urmat luni de zile în care a urmat un tratament, iar cea care i-a fost alături a fost soția lui, Kelsey, care, în momentul în care artistul a primit diagnosticul teribil, era însărcinată cu al doilea copil.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Tom Parker, prima imagine după ședințele de chimioterapie. Artistul și-a prezentat fiul: ”E lumina de la capătul tunelului!”

Un an de nebunie totală. Anul trecut, pe vremea asta, aveam o criză, în urma căreia am descoperit că am o tumoră cerebrală în stadiul patru. Cel mai înfricoșător moment din viața noastră, dar suntem aici. Nu te-aș putea iubi mai mult.”, a scris el în dreptul unei fotografii în care apare alături de soția lui, Chelsey.

Citește și: Noi detalii despre Tom Parker, artistul diagnosticat cu o tumoră pe creier inoperabilă. Ce s-a întâmplat cu artistul după chimioterapie

Cei doi au împreună doi copii, Aurelia Rose, în vârstă de doi ani și Bodhi Thomas, care a venit pe lume la scurt timp după ce actorul a fost diagnostica cu o tumoră pe creier.

”În urmă cu un an, viețile noastre s-au schimbat pentu totdeauna. Vom rămâne împreună în ciuda a orice. Tu și eu, împotriva lumii.”, a scris și Chelseay.

Tom Parker a anunțat că are cancer anul trecut, în septembrie

Tom Parker a anunțat în luna septembrie că a fost diagnosticat cu o tumoră de gradul patru pe creier. El a făcut anunțul pe Instagram: ”Știți că am lipsit de pe social media de câteva săptămâni, iar acum o să vă spun de ce. Nu există o modalitate ușoară de a o spune, dar am fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar acum sunt sub tratament”.

Soția lui Tom Parker, artistul diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiu terminal, a născut în secret

Tom Parker are o relație de mai mulți ani cu Kelsey Hardwick, cei doi căsătorindu-se în iulie 2018. Un an mai târziu au devenit părinții unei fetițe, iar în urmă cu mai bine de o lună de zile au devenit părinții unui băiețel.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri