andreea marin
Actualitate

Andreea Marin a vorbit despre dificultățile financiare cu care s-a confruntat după moartea mamei ei. / Foto: Instagram

Ce sacrificiu a făcut Andreea Marin în copilărie, după moartea mamei sale. De la 9 ani a încercat să-și ajute tatăl să scape de datorii

Este privită de mulți cu admirație sau cu invidie pentru ceea ce a reușit să fie și pentru ceea ce are, însă Andreea Marin nu a avut un start ușor în viață. La doar 9 ani, mama ei a murit în urma unui accident de mașină, iar ea și sora ei mai mică au rămas în grija tatălui.

Dan Marin, tatăl Andreei, s-a descurcat greu cu banii în anii următori, cu două fete de crescut și un singur salariu de inginer constructor. Despre dificultățile părintelui său și despre cum a înțeles ea și sora ei că l-ar putea ajuta deși erau doar niște copii, Andreea a povestit într-un podcast.

Citește și: Andreea Marin, mândră de fiica ei. Fanii, impresionați de cea mai nouă poză cu Violeta: “Ați reușit sa faceți copilul perfect”

„Eu am avut probleme financiare încă din copilărie, de la moartea mamei mele. Tata se retrăgea în fiecare dimineață într-o cămăruță și închidea ușa cu cheia. Noi, fetele, ne uitam pe gaura cheii, eram curioase să vedem ce face în fiecare zi acolo. De fapt nota, scria, și scria, și scria. Și, într-o zi, am furat cheia și am intrat acolo fără știrea lui. Ne-am uitat în biroul lui și am găsit acea agendă. Acolo el calcula și recalcula pe termen lung, pe luni, pe ani, se gândea cum să își plătească datoriile. Din acel moment, noi am decis să renunțăm la ceva, să alegem lucrul acela care este cel mai important pentru noi. Am ales înghețata. Ne-am dat seama că-i cerem prea multă înghețată tatălui nostru și, cu siguranță, de la înghețată el nu poate să pună bani deoparte și să plătească ce are de plătit. Așa credeam noi. Am renunțat total la acea înghețată pe care o iubeam”, a povestit Andreea Marin.

Tocmai de aceea, vedeta de astăzi a refuzat să mai mănânce o înghețată până la 18 ani, iar tatăl ei nu aflase până atunci motivul din spatele deciziei fiicelor lui.

Mama Andreei Marin a murit la doar 36 de ani

mama andreei marin

Citește și: Fiica Andreei Marin s-a transformat într-o domnișoară superbă. Violeta e înaltă, cu ochii albaștri, are talent artistic și visuri mari

Mama Andreei Marin a murit pe când avea doar 36 de ani, iar Andreea avea 9 ani. "În momentul ăla totul s-a dărâmat și a trebuit să mă reconstruiesc. Nu mă puteam baza pe cei din jur, căci și ei aveau sufletul făcut bucăți, mă bazam doar pe mine. Mi-am ales rolul de protector, de omuleț care să țină spinarea dreaptă. Mi-am spus că voi fi cea puternică", a mai declarat Andreea.

De altfel, Andreea și-a dedicat toți pașii din carieră mamei sale. "Dacă înțelegi suferința omului, știi cum să-i fii alături la necaz. (...) Devenise un obicei să gândesc ceva pornind de la mama și de la imboldul ei", a mai zis Andreea Marin despre subiectul dureros al vieții sale.

Foto: Instagram, Facebook

Etichete: andreea marin , podcast

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri