Mama lui Cheslie Kryst a rupt tăcerea
Actualitate

Mama lui Cheslie Kryst a rupt tăcerea despre moartea fiicei sale / Instagram

Cheslie Kryst suferea de o depresie înalt funcțională. Mama fetei a rupt tăcerea: ”A ascuns totul, chiar și de mine!”

Cheslie Kryst, fosta Miss SUA care s-a sinucis la vârsta de 30 de ani, suferea de o depresie înalt funcțională, potrivit declarațiilor făcute de mama ei, April Simpkins.

La doar o zi de când tatăl acesteia a dezvăluit că fiica lui ”era tristă din cauza problemelor din familie”, dar nu consuma droguri ori alte substanțe interzise, mama acesteia a vorbit despre Cheslie, mărturisind că aceasta suferea de o depresie înalt funcțională, o afecțiune în care persoana în cauză nu pare să fie afectată pe plan social ori personal.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit Daily Mail, April Simpkins spune că moartea lui Cheslie Kryst i-a schimbat viața pentru totdeauna și a mărturisit că aceasta a ascuns drama pe care o trăia până de curând.

”Cheslie avea o viață publică și una privată. În viața privată, ea se lupta cu o depresie înalt funcțională, pe care a ascuns-o de toată lumea, inclusiv de mine, cea mai apropiată confidentă a ei, până de curând.”, a mai povestit femeia, potrivit sursei citate.

Citește și: Cine este Cheslie Kryst, castigatoarea miss SUA 2019. Se descrie ca fiind un "copil ciudat"

”Deși viața ei a fost scurtă pe pământ, Cheslie ne-a lăsat foarte multe amintiri. Ne lipsește zâmbetul ei, cuvintele ei blânde, simțul umorului și, mai ales, îmbrățișările ei. Ne lipsește cu totul.”, a mărturisit mama acesteia.

De asemenea, April a dezvăluit că era foarte apropiată de fiica ei.

”Am vorbit, ne vedeam des pe FaceTime, eram mai mult decât mamă și fiică, ea era prietena mea cea mai bună.”, a mai povestit mama acesteia, mărturisind că îi lipsește enorm.

Tatăl lui Cheslie Kryst a susținut că aceasta nu era dependentă de substanțe interzise

La doar câteva zile de când Cheslie Kryst s-a sinucis aruncându-se de pe terasa imobilului din Manhattan în care locuia, Rodney Kryst, în vârstă de 62 de ani, a dezvăluit că aceasta ar fi suferit de o depresie cauzată de problemele din familie.

În cadrul unui interviu pentru New York Post, bărbatul a declarat că fiica lui era ”pură” și nu avea vreo dependență.

Citește și: O tânără de 30 de ani, încoronată Miss SUA în 2019, s-a sinucis. Mesajul postat pe internet cu câteva ore înainte de a-și lua viața

”Era pură, nu lua niciun fel de drog ori medicamente prescrise de medic. Niciodată n-a avut o problemă cu abuzul de substanțe.”, a dezvăluit bărbatul, potrivit sursei citate.

Kryst, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită fără suflare pe caldarâm, lângă clădirea în care locuia. Ea a fost văzută ultima dată pe terasa de la etajul 29.

Robert Kryst și mama lui Cheslie, April Simpkins, alături de care are patru copii, s-au despărțit când Cheslie era mică. Tocmai de aceea, bărbatul a declarat că depresia ei și decizia de a se sinucide ar fi fost legată problemele din familie.

Cheslie Kryst a lăsat un mesaj pe rețelele sociale 

Cu câteva ore înainte de moarte, Cheslie Kryst a postat pe Instagram o fotografie cu ea, însoţită de mesajul "fie ca această zi să vă aducă linişte şi pace".

Cheslie Kryst s-a sinucis

Kryst colabora la programul de varietăţi "Extra", ai cărui producători au dat publicităţii un comunicat în care au anunţat că sunt devastaţi de cele întâmplate şi au subliniat că fosta Miss SUA "era o parte foarte îndrăgită din familia" acestei emisiuni.

Născută în Michigan, Cheslie Kryst absolvise un liceu cu profil economic şi studiase dreptul, iar înainte de se prezenta la concursul de frumuseţe Miss SUA din 2019 a lucrat ca avocată şi a înfiinţat blogul de modă White Collar Glam.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri