Cheslie Kryst, fostă Miss SUA 2019, s-a sinucis
Actualitate

Cheslie Kryst, fostă Miss SUA 2019, s-a sinucis / Getty Images

O tânără de 30 de ani, încoronată Miss SUA în 2019, s-a sinucis. Mesajul postat pe internet cu câteva ore înainte de a-și lua viața

Cheslie Kryst, care a fost încoronată Miss SUA în 2019, s-a stins din viață la doar 30 de ani, după ce a sărit în gol de pe o clădire din Manhattan. Informația a fost confirmată chiar de familia ei, la scurt timp după ce aceasta a fost găsită fără suflare.

Potrivit CNN, tânăra în vârstă de 30 de ani, care în urmă cu doi ani a fost încoronată Miss SUA, și-a pierdut viața după ce s-a aruncat în gol de pe o clădire din Manhattan.

Dacă ești pasionat de aeronave de luptă, nu trebuie să ratezi documentarul Luptătorii aerului. Pe Digi World și Digi Online, azi de la 18:00!

Cu doar câteva ore înainte de moartea ei, Cheslie, care era singură acasă în momentul în care a decis să-și ia viața, a postat o imagine cu ea însăși pe Instagram alături de un mesaj inedit: ”Fie ca această zi să vă aducă odihnă și pace”.

Citește și: Cine este Cheslie Kryst, castigatoarea miss SUA 2019. Se descrie ca fiind un "copil ciudat"

Cheslie Kryst s-a sinucis

La scurt timp, familia ei a transmis un mesaj prin care a confirmat trecerea în neființă a acesteia și a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate. 

”Lumina ei mare a fost una care i-a inspirat pe alții din întreaga lume cu frumusețea și puterea ei. Îi păsa, iubea, râdea și strălucea”, a fost mesajul transmis de familie. 

Citește și: Tendințe în moda anului 2022. Care sunt piesele vestimentare ale momentului și în ce merită să investești

Cheslie Kryst a lucrat și ca avocat

Cheslie Kryst, în vârstă de 30 de ani, avea o carieră de succes. Aceasta a fost desemnată Miss SUA în 2019, ea reprezentând atunci Carolina de Nord. De asemenea, ea era cunoscută ca și corespondent pentru site-ul EXTRA și a fost și un avocat care a luptat pentru reformarea sistemului de justiție din SUA. Tânăra a practicat litigii civile pentru o firmă de avocatură și a lucrat pentru a ajuta prizonierii care ar fi putut fi condamnați pe nedrept să obțină pedepse reduse, gratuit.

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri