Cheslie Kryst, fostă Miss SUA 2019, s-a sinucis
Actualitate

Cheslie Kryst, fostă Miss SUA 2019, s-a sinucis / Getty Images

O tânără de 30 de ani, încoronată Miss SUA în 2019, s-a sinucis. Mesajul postat pe internet cu câteva ore înainte de a-și lua viața

Cheslie Kryst, care a fost încoronată Miss SUA în 2019, s-a stins din viață la doar 30 de ani, după ce a sărit în gol de pe o clădire din Manhattan. Informația a fost confirmată chiar de familia ei, la scurt timp după ce aceasta a fost găsită fără suflare.

Potrivit CNN, tânăra în vârstă de 30 de ani, care în urmă cu doi ani a fost încoronată Miss SUA, și-a pierdut viața după ce s-a aruncat în gol de pe o clădire din Manhattan.

Cu doar câteva ore înainte de moartea ei, Cheslie, care era singură acasă în momentul în care a decis să-și ia viața, a postat o imagine cu ea însăși pe Instagram alături de un mesaj inedit: ”Fie ca această zi să vă aducă odihnă și pace”.

Citește și: Cine este Cheslie Kryst, castigatoarea miss SUA 2019. Se descrie ca fiind un "copil ciudat"

Cheslie Kryst s-a sinucis

La scurt timp, familia ei a transmis un mesaj prin care a confirmat trecerea în neființă a acesteia și a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate. 

”Lumina ei mare a fost una care i-a inspirat pe alții din întreaga lume cu frumusețea și puterea ei. Îi păsa, iubea, râdea și strălucea”, a fost mesajul transmis de familie. 

Citește și: Tendințe în moda anului 2022. Care sunt piesele vestimentare ale momentului și în ce merită să investești

Cheslie Kryst a lucrat și ca avocat

Cheslie Kryst, în vârstă de 30 de ani, avea o carieră de succes. Aceasta a fost desemnată Miss SUA în 2019, ea reprezentând atunci Carolina de Nord. De asemenea, ea era cunoscută ca și corespondent pentru site-ul EXTRA și a fost și un avocat care a luptat pentru reformarea sistemului de justiție din SUA. Tânăra a practicat litigii civile pentru o firmă de avocatură și a lucrat pentru a ajuta prizonierii care ar fi putut fi condamnați pe nedrept să obțină pedepse reduse, gratuit.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?