Cindy Crawford/ Profimedia
Actualitate

Cindy Crawford/ Profimedia

Cindy Crawford se confruntă cu criza vârstei de mijloc. Supermodelul și-a angajat un coach pentru a face față stresului

Cindy Crawford arată impecabil la vârsta de 56 de ani și reușește încă să practice meseria de model, în ciuda vârstei sale. Însă, chiar dacă lucrurile par să fie bine pentru frumoasa vedetă, aceasta a recunoscut că se confruntă cu criza vârstei de mijloc și că soluția a fost să angajeze un coach pentru a scăpa de stres. 

Cu toate că se află încă în fruntea modelelor de top, Cindy a trebuit să-și reorganizeze stilul de viață și să treacă peste criza vârstei de mijloc. Într-un interviu pentru revista Haute Living, unde a apărut pe copertă, supermodelul a dezvăluit că a angajat un coach pentru a o ajuta să decidă cum să-și trăiască viața fără stres.

Citește și: Cindy Crawford a trecut cu brio testul timpului! Și acum arată demențial în costum de baie, iar dovadă sunt pozele din 2022 și 1996

„Am început să lucrez cu un coach anul acesta, iar unul dintre lucrurile despre care îmi vorbește tot timpul este cum scap de constrângeri și de stres”, a declarat Cindy Crawford. 

Cindy a povestit că obsesia ei pentru organizare a făcut-o să se afunde și mai mult în criza vârstei de mijloc. „Să presupunem că îmi termin antrenamentul la 9:30 și am prima ședință la 10, așa că am o jumătate de oră să fac duș și să mă adun”, a explicat ea. „Dar, să zicem, soțul meu vrea să aibă o conversație cu mine. M-aș uita la ceas să văd câte minune mai am și el s-ar irita, sau aș simți stresul care mă cuprinde pentru că știu că acum nu voi avea timp să mă machiez. Nu mi-a trecut niciodată prin minte să renunț la prima mea întâlnire, pentru că eram atât de concentrată să fiu eficient.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cindy Crawford a mai povestit că toată viața ei a fost organizată și că știa exact când are timp pentru o pauză și când trebuie să-și ducă sarcinile la îndeplinire. „Întotdeauna mi-a plăcut să mă trezesc prima. Aveam 20 de minute pentru mine, mă relaxam sau îmi verificam e-mailul. Acum găsesc modalități de a-mi oferi mai mult spațiu între sarcini pentru a relaxa și mai ales pentru a lăsa loc neprevăzutului în viața mea”, a mai declarat Cindy. 

Cindy Crawford este căsătorită din 1998 cu Rande Gerber

Cindy Crawford și Rande Gerber s-au căsătorit la Ocean Club în Nassau, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte aproximativ 90 de invitați. Cei doi au avut o petrecere pe o plajă privată, la care s-au servit paste, fructe de mare, vită, dar și tort de morcovi, care este preferatul supermodelului.

Citește și: Un bărbat a fost arestat după ce a urmărit-o pe Cindy Crawford. Omul susține că are un copil cu supermodelul

Cindy și Rande au împreună doi copii, un băiat, Presley, de 22 de ani și o fiică, Kaia, în vârstă 20 de ani, care pare să calce pe urmele mamei ei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri