Kaia Gerber
Divertisment

Kaia Gerber ar avea un nou iubit / Getty Images

Fiica lui Cindy Crawford, din nou îndrăgostită. Kaia Gerber se întâlnește cu un actor care e mai mare decât ea cu zece ani

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, are un nou iubit. Este vorba despre Austin Butler, un actor în vârstă de 30 de ani, cu care a fost surprinsă în Los Angeles.

O sursă apropiată acesteia a dezvăluit, potrivit Just Jared, că cei fiica lui Cindy Crawford și Austin Butler au o relație.

”Austin și Kaia ies împreună. Toți prietenii lor consideră că sunt adorabili împreună. Este un pas înainte de la ultima ei relație și știe acest lucru.”, a dezvăluit o sursă, potrivit revistei People.

”Pare extrem de fericită. Toți prietenii ei îl plac pe Austin, consideră că e un tip bun.”, a mai adăugat sursa respectivă.

Fiica lui Cindy Crawford ar avea un nou iubit

Citește și: Kaia Gerber și Cindy Crawford seamănă ca două picături de apă. Tânăra de 19 ani a îmbrăcat o ținută purtată de mama ei în 1994

În urmă cu câteva zile, Kaia și Austin au fost văzuți plecând împreună de la cursul de yoga.

Kaia a avut o relație cu Jacob Elordi, însă cei doi s-au despărțit luna trecută. De asemenea, în luna august a acestui an, Austin a fost văzut împreună cu Lily-Rose Depp. De asemenea, el a avut o relație cu Vanessa Hudgens timp de câțiva ani.

Citește și: Fiica lui Cindy Crawford a pozat nud la 18 ani. Kaya Gerber este model și calcă pe urmele mamei ei

Kaia Gerber, cunoscută în lumea modei

Kaia Gerber este recunoscută pentru faptul că pășește pe urmele mamei ei și a avut, de-a lungul timpului, mai multe pictoriale pentru branduri celebre. În urmă cu doi ani, într-un interviu acordat Vogue,  fiica lui Cindy Crawford a recunoscut că acomodarea cu lumea modei a fost pentru ea un proces mai ușor decât pentru alte tinere, datorită experienței pe care mama ei i-a trasmis-o.

Citește și: Cindy Crawford, lecție de stil pe străzile din Malibu. Cum arată senzaţia anilor ’90 la 55 de ani

Pentru mine modellingul nu era o lume străină și simțeam că o înțeleg. Știam în ce mă bag. Am fost înconjurată foarte mult de asta. Cu siguranță cred că există unele lucruri despre care oricât de multe ți-ar spune cineva, trebuie să le înveți pe propria piele. Așa că pentru mine a fost cu siguranță mai puțin înspăimântător. Am atât de multă apreciere pentru femei precum mama mea și pentru celelalte fete care nu știu nimic atunci când încep”, a spus Kaia Gerber.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri