Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi nunta
Actualitate

Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi s-au căsătorit în 2015. / Foto: Profimedia

Cine este Beatrice Borromeo, numită cea mai stilată membră a unei familii regale europene. Este căsătorită cu nepotul lui Grace Kelly

Kate Middleton, Meghan Markle sau regina Letizia a Spaniei au fost de multe ori numite cele mai stilate membre ale unei familii regale din Europa, dar iată că de această dată, o figură mai puțin cunoscută le-a devansat. Este vorba despre Beatrice Borromeo, un model ce vine dintr-o familie de aristocrați din Italia, căsătorită cu Pierre Casiraghi, fiul lui Caroline, prințesă de Hanovra, și nepotul lui Grace Kelly.

Citește și: A mostenit frumusetea bunicii ei celebre. Cum impresioneaza Camille, nepoata lui Grace Kelly

Publicația Tatler a numit-o pe Beatrice, în vârstă de 36 de ani, cea mai stilată femeie de la o curte regală și mulți s-au întrebat cine este ea. Fost model, ea este fiica lui Don Carlo Ferdinando, din Casa Aristocrată Borromeo. A lucrat ca jurnalist politic îninte de a se căsători și era o celebritate în țara ei natală.

Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Cea mai frumoasă regină sau prințesă, potrivit științei. Cine le-a surclasat pe Kate Middleton și Meghan Markle

Beatrice Borromeo s-a căsătorit în 2015 cu nepotul lui Grace Kelly

În 2015, Beatrice Borromeo a devenit soția lui Pierre Casiraghi, iar la nuntă a impresionat cu ținutele alese, patru la număr, două pentru cunina civilă și două pentru cea religioasă și petrecere. La brațul soțului său a strălucit, cei doi formând un cuplu parcă desprins din revise. Înalți, frumoși și eleganți, Beatrice și Pierre, părinții a doi copii, sunt mereu ca scoși din cutie, indiferent dacă este vorba despre apariții la evenimente private sau sunt surprinși de paparazzi pe stradă sau în vacanță.

Citește și: Prințesa războinică! Charlene de Monaco, imagine cu puternic impact pusă pe rețelele sociale

Balul Trandafirilor, evenimentul anual ținut în Monaco, creat de prințesa Grace de Monaco, în 1954, este ocazia perfectă pentru ca stilatul cuplu să acapareze toate blițurile fotografilor și să-și dea, an de an, "examenul" în ale bunul gust.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri