kate si dadaca
Actualitate

Prințesa de Wales și Maria Borrallo. Profimedia

Cine este femeia pe care Kate Middleton se va baza în timp ce se recuperează după operație. Are cea mai mare încredere în ea

Catherine, prințesa de Wales, se va „baza” pe dădaca ei de încredere în timp ce își revine după intervenția chirurgicală abdominală pe care a suferit-o în urmă cu mai bine de 13 zile. Ajutorul Mariei Borrallo este „de neprețuit” în această perioadă dificilă, a declarat un expert regal, citat de Daily Mail. 

Kate este o mamă care se implică tot timpul, dar acum va trebui să „se odihnească cât de mult poate”, iar contribuția Mariei va fi foarte importantă, astfel încât William să poată să-și reia la un moment dat atribuțiile regale după ce a stat în toată această perioadă critică alături de soția sa, a adăugat Richard Fitzwilliams.

Prințesa în vârstă de 42 de ani a părăsit luni London Clinic și s-a întors acasă la cei trei copii pe care îi adoră. Prințul William își va asuma responsabilități suplimentare și va începe să participe la angajamentele publice pe măsură ce Kate își revine.

Catherine de Wales va reveni în public abia după Paște.

Palatul Kensington, prima reacție după ce Kate Middleton a fost externată, la 14 zile de la operație: „Face progrese!”

Familia are parte de ajutorul celor din staff, însă cel mai valoros este de departe cel al dădacei Maria Teresa Turrion Borrallo.

Fitzwilliams a declarat pentru MailOnline: „Kate a suferit, evident, o intervenție chirurgicală semnificativă. Obișnuită să se ocupă mai tot timpul de copii, acum va trebui să se odihnească cât de mult poate. Asta înseamnă că se va baza foarte mult pe Maria în următoarele săptămâni și poate luni”.

„Vor exista tot felul de speculații cu privire la momentul în care William își va putea relua îndatoririle regale. Mai ales că și regele Charles a fost supus unei operații, așadar cu cât mai devreme, cu atât mai bine. Toate acestea fac contribuția Mariei în această perioadă dificilă să fie cu atât mai apreciată”.

De ce a dezvăluit regele Charles boala de care suferă, dar Kate Middleton, nu.

„William va fi alături de Kate și va sta departe de îndatoririle regale cât timp va simți că este necesar. Întotdeauna și-a pus familia pe primul loc”, a mai spus expertul regal.

„Deși Kate se ocupă mereu de copii, mai puțin când este ocupată cu angajamentele regale, ea a recunoscut că o dădacă este indispensabilă”, a adăugat acesta.

Maria Teresa este, potrivit mai multor surse, extrem de populară în rândul copiilor, dar pregătirea ei specială la Norland a făcut ca ea să fie ideală pentru orice necesită acest rol.

„Da, este o figură de fundal, care apare câteodată la unele evenimente regale importante, dar este indispensabilă într-un moment ca acesta”. „Pregătirea ei la prestigiosul Norland College din Bath va fi deosebit de utilă în următoarele săptămâni cruciale pentru recuperarea lui Catherine. Perioada ce va urma poate fi dificilă și probabil va fi și un test pentru dădacă, cea în care viitoarea regină și viitorul rege au atât de multă încredere”, a mai spus Richard Fitzwilliams.

 

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri