The State Funeral Of Queen Elizabeth II
Actualitate

Catherine, prințesa de Wales. Getty Images

Palatul Kensington, prima reacție după ce Kate Middleton a fost externată, la 14 zile de la operație: „Face progrese!”

La o zi de când jurnaliștii de la The Sun au dezvăluit că prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost externată în secret, reprezentanții Palatului Kensington au transmis o declarație, precizând că soția prințului William se recuperează acasă și face progrese.

Citește și: Kate Middleton, imaginile care au făcut înconjurul lumii. Cum a apărut prințesa de Wales la un eveniment: „Arată ca un star de cinema!” 

„Prințesa de Wales s-a întors acasă, la Windsor, unde va continua recuperarea după operație. Face progrese”, au transmis aceștia, adăugând: „Prințul și prințesa își doresc să mulțumească întregii echipe de la The London Clinic, în special asistentelor dedicate, care au îngrijit-o așa cum avea nevoie. Familia de Wales continuă să fie recunoscătoare pentru toate mesajele primite din toate colțurile lumii”.

Citește și: Noi dezvăluiri despre Kate Middleton, după ce a fost supusă unei operații abdominale: „Viața ei a fost în pericol!”

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost internată în spital în urmă cu 14 zile, pe 16 ianuarie, când a suferit „o operație abdominală planificată”.

De ce a fost nevoie de o spitalizare atât de lungă, în continuare un mister

Presa britanică s-a întrebat de ce este necesară o spitalizare atât de lungă a prinţesei de Wales, care a suferit o operaţie abdominală. Regatul Unit este în stare de șoc de când a fost făcut anunțul cu privire la soția prințului William. Kate Middleton, care tocmai a împlinit 42 de ani, a fost internată marţi, 16 ianuarie, la un spital privat pentru "o intervenţie chirurgicală abdominală planificată", după cum informa comunicatul transmis miercuri de Palatul Kensington.

"Operaţia a fost un succes şi se aşteaptă ca ea să rămână în spital între zece şi paisprezece zile", se mai arată în declarația oficială, cu o perioadă de recuperare care se va prelungi cel puţin până la Paşte. De atunci, tot mai mulți au încercat să pună un diagnostic.

De ce suferă Kate Middleton şi, mai ales, de ce este necesară o şedere atât de lungă în spital? scrie și Le Figaro.

Deocamdată, nu au fost date informaţii cu privire la motivele spitalizării sale, dar, potrivit mai multor instituţii media britanice, Kate Middleton nu suferă de cancer.

Pe de altă parte, starea ei "este suficient de gravă pentru a o ţine în spital până la două săptămâni, iar recuperarea ei ar trebui să dureze între două şi trei luni", observă BBC. "După durata de timp în care se aşteaptă ca Catherine să rămână în spital şi din tonul declaraţiei emise de Palat reiese clar că starea ei este gravă", a conchis BBC.

În Daily Express , dr. Deborah Lee afirmă că "pentru o intervenţie chirurgicală abdominală, majoritatea oamenilor stau în spital între patru şi şapte zile. După o intervenţie chirurgicală laparoscopică (intervenţie chirurgicală la care se fac mici incizii în peretele abdominal pentru a avea acces în interiorul cavităţii abdominale sau pelvine - n.r.), acest lucru se reduce la două până la patru zile", menţionează specialista, adăugând totuşi că "dacă un pacient trebuie să meargă la secţia de terapie intensivă, şederea sa în spital este probabil să fie considerabil mai lungă".

"Poate dura două luni sau mai mult pentru ca pacientul să se simtă confortabil şi să se poată deplasa normal după aceea", a precizat ea.

Reacția lui Kate Middleton când prințul William o atinge pe umăr în timpul unei emisiuni de Crăciun. Momentul a devenit viral

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri