Cine este puștiul-fenomen de pe internet _ Profimedia Images
Actualitate

Cine este puștiul-fenomen de pe internet / Profimedia Images

Cine este puștiul-fenomen de pe internet. Face sport cinci zile din șapte și poate să ridice greutăți de 45 de kilograme la doar 13 ani

Un puști de 13 ani, care își dorește să-și construiască o carieră în bodybuilding, a reușit să facă furori pe rețelele sociale după ce s-a filmat în timp ce ridică greutăți de peste 45 de kilograme. Tânărul, care se mândrește deja cu un fizic impresionant, susține că se antrenează doar acasă, pentru că este prea mic pentru a merge la sală.

Eric English, un băiat din Fredericton, Canada, care s-a mutat de curând în Scottsdale, Arizona, a reușit să-și construiască o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, după ce a dezvăluit că este pasionat de sport și se antrenează din greu pentru că visează la o carieră de succes ca bodybuilder.

Cine este puștiul-fenomen de pe internet

Puștiul, care se mândrește deja cu un trup sculptat, și-a impresionat cei 500.000 de fani de pe Instagram grație videoclipurilor pe care le postează, în cadrul cărora arată cum se antrenează în fiecare zi.

Citește și: Fosta soție a lui Tom Cruise în cea mai îndrăzneață apariție pe Instagram. Ținuta inedită pe care Katie Holmes a purtat-o pe sub palton

Tatăl lui, Christopher, a vorbit despre fiul lui, arătându-se impresionat de eforturile acestuia: „Sunt foarte mândru de fiul meu. Muncește în fiecare zi și se antrenează ca să dobândească acel trup sculptat. Îmi place să știu că povestea lui va inspira alți tineri să devină mai activi, să lase din mâini gadgeturile și să facă mișcare”, a spus tatăl puștiului, potrivit Daily Mail.

Cine este puștiul-fenomen de pe internet

Pentru că are doar 13 ani, tânărul nu are voie să meargă la sală, dar se antrenează acasă, unde și-a adunat deja câteva echipamente. De asemenea, acesta reușește să ridice greutăți de peste 45 de kilograme.

„Mă simt oarecum încrezător în fizicul meu, am un corp bine lucrat pentru vârsta mea. De obicei, oamenii sunt impresionați atunci când îmi dau jos tricoul sau hanoracul. Felul în care arăt m-a ajutat să devin popular”, a mai spus tânărul care se antrenează cinci din șapte zile pe săptămână.

Richard Sandrak, cel mai puternic băiat a renunțat la sport, a renunțat la sport

Richard Sandrak a făcut, de asemenea, vâlvă pe rețelele sociale în urmă cu câțiva ani. El avea doar opt ani atunci când a fost supranumit ”cel mai puternic băiat din lume”, acesta mândrindu-se cu un fizic impresionant, precum al unui atlet profesional. Totuși, întotdeauna au existat îngrijorări cu privire la comportamentul tatălui său.

Richard, cunoscut și sub numele de Micul Hercule, era obligat de tatăl său să mănânce salată în timp ce el înfuleca pizza în fața lui.

Acum în vârstă de 30 de ani, însă, Richard continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, dar nu mai practică sport atât de mult. 

Citește și: Ce a făcut Andreea Răducan cu banii câștigați din gimnastică. Cum arată astăzi, la 38 de ani, și cine e soțul ei

Dacă la opt ani era desemnat ”cel mai puternic băiat din lume”, acesta având masă musculară bine dezvoltată, acum, la 30 de ani, el nu se mai antrenează atât de dur precum o făcea în copilărie. 

Născut în Ucraina și crescut în Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, acolo unde au emigrat părinții lui, Richard susține că doar unu la sută din greutatea corporală este grăsime, ceea ce ar putea să nu fie tocmai benefic pentru sănătatea lui, potrivit Mirror

Richard, micul Hercule

De asemenea, un videoclip publicat pe Youtube de curând arată cât de strict a fost tatăl lui cu el în ceea ce privește dieta.

”Niciodată nu i-a permis să mănânce anumite alimente, pe care oamenii obișnuiți le consumau, a urmat întotdeauna o dietă strictă. Îi era permis să mănânce doar fructe, legume și carne slabă. Când îi era foame, între mese, avea voie să mănânce doar salată”, se arată în videoclipul respectiv.

Citește și: ”Cel mai puternic băiat din lume”, devenit un fenomen online, e acum de nerecunoscut. Are 16 ani și are în palmares numeroase medalii

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri