Jennifer Lopez/ Foto: Instagram
Divertisment

Jennifer Lopez/ Foto: Instagram

Jennifer Lopez, surprinsă în timp ce făcea sport în curtea conacului său de lux. Actrița și-a etalat silueta în toată splendoarea sa 

Jennifer Lopez și-a uimit fanii cu o sesiune de antrenament, realizată chiar în curtea impresionantă a conacului său din Beverly Hills, evaluat la 60,85 de milioane de dolari. Îmbrăcată într-un top și colanți mulați, actrița în vârstă de 54 de ani și-a arătat silueta de invidiat în toată splendoarea ei.

JLo și-a etalat trupul perfect tonifiat în timp ce se antrena folosind gantere personalizate și executând genuflexiuni. De asemenea, antrenamentul a fost realizat sub supravegherea atentă a antrenorilor Tracy Anderson și David Kirsch, care o ajută pe vedetă să își mențină forma fizică. 

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au despărțit în 2003, cu doar câteva zile înainte de nuntă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe lângă antrenamentul care o ajută să se mențină în formă, Jennifer a profitat de ocazie și le-a arătat fanilor și curtea sa luxoasă. Ea a cumpărat proprietatea de 38.000 de metri pătrați anul trecut, împreună cu soțul ei, Ben Affleck. Reședință impresionantă include 12 dormitoare, 24 de băi, un spa/saună, o sală de masaj, un teren de pickleball interior, un ring de box și un salon sportiv.

Trucul la care Jennifer Lopez apelează pentru a se menține în formă

Artista în vârstă de 54 de ani postează mai mereu pe rețelele sociale poze și clipuri în care arată perfect și susține de fiecare dată că nu recurge la filtre sau la editări în Photoshop.

De-a lungul vremii, Lopez a dezvăluit câteva dintre trucurile la care apelează pentru a arăta impecabil. Unul dintre ele este sportul. Se trezește la 5 dimineața pentru antrenamente de fitness ori pentru cele de la sala de dans.

Citește și: Are 54 de ani, dar arată demențial. Jennifer Lopez uimește din nou cu silueta ca trasă prin inel: „Vârsta e doar un număr pentru ea”

Actrița din „Shotgun Wedding” a dezvăluit exercițiile fizice o ajută nu doar să se mențină în formă, ci și să se simtă bine din punct de vedere psihic.

„Nu este un secret faptul că sportul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea”, a explicat soția lui Affleck într-un interviu pentru UsWeekly. „Cred că există o legătură între exercițiile fizice și sănătatea mentală”, a adăugat ea. „Nu îmi este frică să mă provoc, așa că sunt deschisă să-mi depășesc mereu limitele”, a mai spus Lopez, care este mama a doi copii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?