violeta si radu banica
Actualitate

Violeta și Radu sunt copiii lui Ștefan Bănică Junior. / Foto: Instagram

Copiii cei mari ai lui Ștefan Bănică au impresionat internetul cu frumusețea, naturalețea și relația lor. Și mamele lor au fost lăudate

Tineri, frumoși și buni prieteni - așa se prezintă Radu și Violeta, copiii cei mari ai lui Ștefan Bănică. Deși sunt frați doar de tată, cei doi sunt foarte apropiați, se înțeleg de minune și își sunt alături în momente importante. Cu ocazia Paștelui, Radu și Ana Violeta s-au reîntâlnit și au sărbătorit împreună.

Au și pus o poză împreună pe Instagram, fiind de-a dreptul cuceritori. I-au impresionat pe internauți nu numai cu frumusețea și naturalețea lor, dar și cu relația exemplară pe care o au. Andreea Marin, mama Violetei, le-a și lăsat un comentariu: "Frumoșii mei dragi", semn că este tare mândră că fiica ei se înțelege atât de bine cu fratele vitreg.

Citește și: Andreea Marin, mândră de fiica ei. Fanii, impresionați de cea mai nouă poză cu Violeta: "Ați reușit sa faceți copilul perfect"

radu stefan banica si violeta banica
Radu Ștefan și Violeta, copiii cei mari ai lui Ștefan Bănică, sunt foarte apropiați. / Foto: Instagram

Pe lângă mesajul lăsat de Andreea Marin, laudele au curs nu numai la adresa lor, ci și al mamelor lor: "Felicitări celor două mame care au permis apropierea celor doi frați. Nu știu cât este Ștefan în viața lor, dar rezultatele mamelor sunt spectaculoase. Doi copii minunați"; "Cei mai discreți și educați copii. Superbi"; "Ca două picături de apă. Așa bine seamănă unul cu altul"; "Felicitări mamelor care au știut să crească frații astfel încât o astfel de fotografie să fie posibilă. Ăsta da exemplu de urmat"; "Câtă frumusețe și blândețe"; "Tineri deosebiți, crescuți frumos. Educația impecabilă oferită de mamele voastre și-a pus amprenta pe relația voastră".

Citește și: Dovada că Andreea Marin se înțelege minunat cu fiul cel mare al lui Ștefan Bănică. Vedeta, surprinsă alături de tânăr și de fiica ei

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Radu Ștefan are 21 de ani, cochetează cu actoria și muzica, dar este și antreprenor, având propria sa cafenea. Este fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Cameliei Constantinescu, fiind cel mai mare dintre cei trei copii ai artistului.

Violeta are 15 ani și este singurul copil al Andreei Marin. De asemenea, este singura fată a lui Ștefan Bănică. Pe lângă Radu și Violeta, artistul îl mai are pe micuțul Alexandru, în vârstă de patru ani, alături de actuala lui soție, Lavinia Pîrva.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri