michael schumacher si sotia lui
Actualitate

Michael Schumacher și Corinna s-au căsătorit în 1995. / Foto: Profimedia

„Corinna trăiește ca o prizonieră!” Un apropiat, declarații despre soția lui Michael Schumacher: ”N-a mai mers la o petrecere de ani

Corinna, soția lui Michael Schumacher, trăiește ca o prizonieră, refuzând invitațiile la prânzuri sau petreceri, totul pentru a ține secrete detaliile legate de starea de sănătate a partenerului ei, potrivit lui Eddie Jordan.

Au trecut aproape zece ani de când Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla în vacanță la schi, fiindu-i indusă coma. Ulterior, în septembrie 2014, acesta a fost mutat în locuința lor din Geneva, unde o echipă medicală o ajută pe Corinna să-l îngrijească.

Citește și: Soția lui Michael Schumacher, schimbare importantă în viața familiei sale. Corinna a plătit 2,8 milioane € pe un teren în Spania

”Sunt aproape zece ani de când Corinna nu a mers la o petrecere, la un prânz sau ceva de genul acesta, trăiește ca o prizoneră pentru că oricine ar vorbi cu ea ar întreba-o de Michael, iar ea nu are nevoie să i se amintească în orice moment”, a spus Jordan, fost proprietar al echipei de Formula 1, potrivit Daily Mail.

În urmă cu mai mulți ani, Schumacher spunea despre soția lui că este „îngerul lui păzitor”, ceea ce s-a și întâmplat, căci de când a suferit teribilul accident, ea a avut griijă de el și a ținut secrete detalii despre starea lui de sănătate.

Totodată, Jordan a dezvăluit că a încercat să-l viziteze pe Schumacher la scurt timp după accidentul acestuia, dar familia fostului pilot i-a refuzat solicitarea.

„Corinna a stabilit niște reguli, o știu foarte bine, dinaintea lui Michael Schumacher. Este o fată minunată, o știam când s-a căsătorit cu Michael.

Am încercat să-l vizitez pe Michael la scurt timp după accident și Corinna a refuzat pe bună dreptate, pentru că prea mulți oameni voiau să-l vadă. Jean Todt a primit privilegiul de a-l vedea pentru că au fost foarte apropiați în perioada pe care au petrecut-o la Ferrari. Este complet de înțeles.

Când am încercat să-l văd eu, mi-au spus «Te iubim, Eddie, ne știm de multă vreme, dar avem nevoie de intimitate pentru Michael»”, a afirmat Eddie Jordan.

Ce spunea Corinna despre soțul ei

În urmă cu aproape doi ani, Corinna a rupt tăcerea și a vorbit despre soțul ei.

„Sigur că-mi lipsește Michael, în fiecare zi. Tuturor ne lipsește, dar Michael e aici. În mod diferit, dar e aici, iar asta îmi dă putere”, spune Corinna Schumacher în documentarul care se concentrează pe cariera marelui pilot și pe viața de familie.

„Suntem împreună. Trăim împreună acasă, facem terapie. Facem tot ce putem să-l vindecăm pe Michael și să fie confortabil. Și voi face tot ce pot, indiferent despre ce e vorba. Michael ne-a protejat mereu, acum noi îl protejăm pe Michael”, a mai spus Corinna Schumacher, făcând referire la dorința lui de a-și păstra viața privată. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri