michael schumacher si sotia lui
Actualitate

Michael Schumacher și Corinna s-au căsătorit în 1995. / Foto: Profimedia

Soția lui Michael Schumacher, schimbare importantă în viața familiei sale. Corinna a plătit 2,8 milioane € pe un teren în Spania

Familia fostului pilot german Michael Schumacher, care păstrează în continuare misterul în privinţa sănătăţii septuplului campion mondial de Formula 1, se pregăteşte să se mute în Spania, anunţă presa germană.

"Corinna Schumacher: noua sa viaţă la Mallorca", titrează revista germană Bunte, dezvăluind să soţia lui "Schumi" a luat decizia de a-şi muta familia pe insula spaniolă, după ce a cumpărat un teren de 200 de hectare în apropierea vilei pe care o deţine din 2017.

Zvonurile mutării familiei Schumacher la Mallorca circulă deja de patru ani. Deşi apropiaţii fostului campion au dezminţit întotdeauna această intenţie, vecinii i-au văzut la faţa locului, iar primarul oraşului a confirmat de asemenea informaţia.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Steffi Graf, după retragerea din tenis. Fosta sportivă de 52 de ani are doi copii cu Andre Agassi

Corinna Schumacher
Corinna Schumacher și fiica ei și a lui Michael, Gia / Foto:, Profimedia

Terenul de 200 de hectare va servi în principal ca fermă pentru cai. Corina şi fiica sa, Gina-Maria, sunt ambele amatoare de călărie şi deţin propriile ferme în Elveţia şi în Texas.

Teren de 2,8 milioane de euro, vilă de 32 de milioane 

Familia Schumacher a plătit 2,8 milioane de euro pentru acest teren plin de migdali, dar pe care se află şi câteva case dărăpănate, după ce a achitase anterior 32 de milioane de euro pentru uriaşa vilă de la Mallorca, pe care ar fi cumpărat-o de la Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid. Vila Yasmin are două piscine, o gradină mare, un heliport, un dormitor separat pentru oaspeţi şi o vedere magnifică la Marea Mediterană, scrie Agerpres.

michael schumacher si sotia lui
Corinna și Michael Schumacher / Foto: Profimedia

Michael Schumacher, în vârstă de 53 de ani, nu a mai apărut în public după accidentul de schi pe care l-a suferit în 2013 la Meribel (Franţa). Corinna, femeia cu care s-a căsătorit în 1995 și cu care are doi copii, nu a dat niciodată prea multe detalii despre starea campionului de Formula 1.

Citește și: Povestea blondei care pilotează avioane de la 21 de ani. E star pe Instagram și și-a început cariera în România

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri