Crystal Hefner și Hugh Hefner
Actualitate

Crystal Hefner și Hugh Hefner, 2010 / Foto: Profimedia

Crystal, văduva lui Hugh Hefner: "Nu am fost îndrăgostită de el". Cum au fost, de fapt, anii pe care i-a trăit alături de milionar

Crystal Harris, văduva lui Hugh Hefner, a lansat o nouă carte, "Only Say Good: Surviving Playboy and Finding Myself", în care a detaliat anii pe care i-a petrecut lângă milionar.

Antreprenoarea de 37 de ani se uită în urmă la momentele trăite în vila în care locuiau o mulțime de tinere blonde, la fel de frumoase ca ea, aflate mereu lângă Hugh Hefner. Magnatul a murit la 91 de ani, în 2017. 

În octombrie 2008, Crystal Harris accepta invitația lui Hefner de a se muta în vila lui din Los Angeles, cunoscută pentru petrecerile nebune date în cinstea revistei iepurașului cu papion. "La început am crezut că sunt în control. M-am gândit, wow, dacă îmi place și mie tot ce îi place lui și fac tot ce vrea el, atunci sunt favorita lui. Și chiar am fost, dar în acest proces m-am pierdut pe mine însămi", scrie tânăra în cartea ei de memorii. Aceasta a dezvăluit că sub fațada sclipitoare, așa-numitul paradis se destrăma.

Citește și: Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul: “Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani”

Iubitele lui Hugh Hefner, aflate sub controlul lui

Crystal Hefner și Hugh Hefner
Crystal Hefner și Hugh Hefner, 2009/ Foto: Profimedia

Potrivit lui Crystal, Hugh avea reguli stricte pentru tot ceea ce ținea de iubitele lui. Le făcea să-l viziteze săptămânal pentru a le da bani și indicații. Acestea nu puteau folosi sumele după bunul lor plac, ci el le ghida cu totul. Banii erau doar pentru a le face să arate mai frumoase, nu pentru dorințele lor. Chiar și în ceea ce privește manichiura lor avea ceva de zis. "Oja nu putea fi altceva decât o culoare neutră", dezvăluie fosta lui soție. Aceasta spune că și astăzi este influențată de ideile pe care Hefner le-a implementat. Când rădăcinile naturale și brunete ale părului ei începeau să se vadă, bărbatul îi atrăgea imediat atenția că este cazul să se vopsească, notează People, care citează extrase din carte. "Trebuia să merg să-mi decolorez părul, ceea ce îmi ardea scalpul și mă alegeam cu bășici. Dar dintr-un oarecare motiv, credeam că este normal și că asta însemna să fiu frumoasă în ochii lui Hef".

Despre conacul care a fascinat mulți oameni, Crystal spune că lucrurile nu erau la fel de frumoase cum apăreau la tv sau în reviste. Vila era murdară și degradată de anii de petreceri, iar animalele pe care Hefner le avea nu erau tratate prea bine. "Simt că am plâns constant pentru toți și toate de acolo. Toate animalele păreau în depresie și arătau triste. Totul era o iluzie. Nici nu știu dacă am fost fericită, sinceră să fiu", mai spune ea.

Citește și: Declarația surpriză a Pamelei Anderson: “Hugh Hefner a fost singurul bărbat care m-a respectat”. Cum a ajuns să pozeze în revista lui

Crystal spune că nu a fost îndrăgostită de Hugh Hefner. El era cu 60 de ani mai mare decât ea

Când Hugh Hefner a cerut-o prima dată în căsătorie, Crystal a acceptat, apoi a fugit. A început o relație pe care o descrie ca fiind distructivă, apoi s-a întors să se mărite cu milionarul. Deși spune că l-a iubit pe acesta, nu a fost niciodată îndrăgostită de el. În ultimii lui ani de viață, ea se transformase în îngrijitoarea lui.

"Am realizat că aveam de-a face cu un mare dezechilibru de putere. Părea o lume fantastică, de succes, dar toată lumea trebuia să se culce cu un bărbat de 80 de ani. Există un preț. Totul are un preț", mai spune acum Crystal Harris.

Citește și: Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea: ”Se întâmplau lucruri îngrozitoare!”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?