Monica Lewinsky
Actualitate

Monica Lewinsky / Foto: Profimedia

Cum a reacționat Monica Lewinsky după ce Jennifer Aniston a numit-o "una dintre persoanele devenite faimoase pentru că nu fac nimic"

Monica Lewsinky a avut o reacție la cele spuse de Jennifer Aniston în discuția cu Sebastian Stan. Actrița din "Friends" a declarat că Hollywood-ul este plin de "oameni faimoși pentru că nu fac nimic", precum "Monica Lewinsky și Paris Hilton".

În anii '90, Monica Lewinsky a fost în centrul unui scandal cu președintele american de la acea vreme, Bill Clinton, care escaladat și s-a propagat ani buni. Astăzi, fosta stagiară de la Casa Albă este activistă și producătoare executivă a unei serii care are în prim-plan tocmai povestea aventurii dintre ea și Clinton.

Pe Twitter, comentariile împotriva lui Jennifer s-au strâns mai multe ca niciodată, mulți subliniind ironia situației. Aceștia au punctat că Aniston este celebră datorită părinților ei, actorii Nancy Drow și John Aniston: "Jennifer Aniston interpretează același gen de personaj care este doar o versiune a ei în fiecare film și nu oferă nimic. Singurul lucru care o salvează este că joacă alături de colegi valoroși. Un copil al nepotismului, fără niciun talent, dar care își dă cu părerea".

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

"Jennifer Aniston trebuie să se calmeze. Nepotismul a adus-o în industrie și acum continuă să câștige 20 de milioane de dolari pe an doar dintr-un show care s-a încheiat cu zeci de ani în urmă", au scris oamenii pe Twitter.

Citește de pe filmnow.ro: Jennifer Aniston a stârnit un val de reacții dure pe Twitter după ce a declarat că Hollywood-ul este plin de oameni „celebri pentru că nu fac nimic”, precum Paris Hilton

Cum a reacționat Monica Lewinsky la cele spuse de Jennifer Aniston

Dacă Paris Hilton nu a avut încă nicio reacție, Monica Lewinsky s-a arătat, în mod subtil, de partea celor care au criticat-o pe Aniston, scrie Daily Mail. Aceasta nu a făcut nicio declarație oficială, dar a arătat ceea ce crede prin faptul că a dat like unui tweet în care erau criticate vedetele care "s-au legat de trecutul unei alte femei", în ciuda faptului că se declară susținătoare ale reprezentantelor sexului frumos.

În mesajul de pe Twitter s-a discutat despre rolul lui Lewinsky în cultura populară și despre felul în care numele ei a fost folosit în mod peiorativ, de-a lungul anilor, de zeci de cântăreți și rapperi, autorul mesajului numindu-i "ipocriți" pe cei "au dat" în fosta stagiară de la Casa Albă, uitând de faptul că este o persoană în carne și oase, cu sentimente, demnitate și o sănătate mintală pe care trebuie să și-o mențină. 

Citește și: Monica Lewinsky, transformarea din ultimii 25 de ani. De la stagiara care a avut o relație cu Bill Clinton, la activistă

Declarațiile lui Jennifer Aniston i-au înfuriat pe internauți

Pornind de la o discuție despre caseta intimă cu Pamela Anderson și Tommy Lee, din 1995, care a stat la baza noului serial în care joacă Sebastian Stan, Aniston a adus în discuție cultura internetului de la acea vreme și cum a influențat societatea, afirmând: "S-a întâmplat chiar când internetul a modelat cu adevărat o nouă cultură despre oamenii care devin celebri...Acesti oameni care devin faimoși fără să facă nimic și au totuși aceste cariere incredibile. Și apoi reputația femeilor... Adică... Paris Hilton, Monica Lewinsky".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lewinsky a fost implicată într-un scandal sexual cu președintele Bill Clinton în 1998, după ce relația acestuia cu stagiara în vârstă de 24 de ani a ieșit la iveală.

Citește și: Ce face acum și cum arată Monica Lewinsky, stagiara care a avut o aventură cu președintele Bill Clinton

 

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri