Monica Lewinsky
Actualitate

Monica Lewinsky, 1998 / Foto: Profimedia

Monica Lewinsky, transformarea din ultimii 25 de ani. De la stagiara care a avut o relație cu Bill Clinton, la activistă

Monica Lewinsky este un nume care a fost pe buzele tuturor la sfârșitul anilor '90. În 1998, aceasta a devenit celebră din cauza relației ei cu președintele Bill Clinton, din 1995-1996, despre care a și vorbit public și care o urmărește și astăzi. "Mi-am dorit un job, un soț, copii. Am vrut să fiu tratată normal", a declarat cu regret. 

La o lună de când și-a început internshipul la Casa Albă, în 1995, au debutat și flirturile cu președintele Bill Clinton, iar după alte câteva luni, și legăturile intime. Întâlnirile lor secrete au generat un scandal care a făcut înconjurul lumii, după ce chiar ea a dezvăluit idila, în 1998, iar aventura cu președintele a urmărit-o peste tot de atunci.

Citește și: Ce face acum și cum arată Monica Lewinsky, stagiara care a avut o aventură cu președintele Bill Clinton

Monica Lewinsky și Bill Cinton

"Rușinea se ține de tine ca smoala", spunea Monica Lewinsky într-un interviu din 2016. Chiar și acum oamenii o mai acuză că s-a băgat în căsnicia lui Clinton, însă încetul cu încetul a reușit să treacă peste gurile rele și peste vorbele urâte și și-a construit o carieră. Este femeie de afaceri, activistă și, mai nou, producătoare pentru importante producții tv.

Ce a făcut Monica Lewinsky după scandalul care o urmărește și astăzi

După evenimentele care i-au destabilizat întreaga viață, cariera Monicăi Lewsinky a luat-o pe traiectorii diferite: a creat o linie de poșete, a fost purtător de cuvânt pentru o companie ce promova pierderea kilogramelor în plus, a fost invitată în emisiuni tv și chiar a prezentat ea una, în 2003.

În 2005 s-a mutat în Anglia, unde a urmat cursurile unui master al Școlii de Economie din Londra. În prezent, se poziționează ca activistă, ține discursuri anti-bullying și mai nou, este producătoare a serialului care urmărește chiar aventura ei cu Bill Clinton, "Impeachment: American Crime Story".

Monica Lewinsky și Beanie Feldstein

La evenimentul de lansare a seriei care o are în prim-plan, Monica a dispărut în momentul în care au fost proiectate imagini din serialul în care actrița Beanie Feldstein o interpretează, pentru că nu a dorit să revadă amintiri din cea mai umilitoare perioadă a vieții sale. În schimb, a preferat să-și sune terapeutul pentru o sesiune video.

Recent, Monica Lewinsky a pus mâna pe un contract generos cu o companie de producție, după ce șefii au fost impresionați de munca ei de producător al seriei "Impeachment: American Crime Story", ce urmărește chiar aventura ei cu Bill Clinton din 1995 și 1996.
Mai-marii companiei s-au declarat surprinși de ideile și de capacitatea de muncă ale Monicăi, acum în vârstă de 47 de ani: "Cu cât echipa noastră a ajuns să o cunoască pe Monica și să vadă implicarea ei în American Crime Story, am fost impresionați de instictele ei de producător și de dorința ei de a fi proactivă. Este formidabilă și foarte pasionată de munca ei", se arată în The Hollywood Reporter.

Monica Lewinsky pregătește un documentar

Pe lângă munca depusă ca producător la "Impeachment: American Crime Story", Monica își pregătește și propriul documentar, "15 Minutes of Shame" ("15 minute de rușine"), care explorează învinuirea publică, genul de comportament răsfrâns asupra lui Lewsinsky.

Citește și: Bill Clinton dezvăluie primul lucru pe care îl învață copiii președinților după ce ajung la Casa Albă

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri