printul harry si meghan markle
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle își pierd urmăritorii de pe Instagram / Foto: Profimedia

Cum a reacționat prințul Harry când Meghan Markle i-a dezvăluit că are gânduri sinucigașe: ”Mi-e oarecum rușine de cum am tratat-o!”

Prințul Harry a vorbit din nou despre momentul în care Meghan Markle, soția lui, i-a mărturisit că se gândește să se sinucidă. Astfel, acum, el a dezvăluit că regretă  felul în care a reacționat la auzul acestor informații.

Prințul Harry a mărturisit, în cadrul interviurilor acordate lui Oprah Winfrey pentru Apple + TV, că a fost nevoit să-și îndeplinească responsabilitățile regale. Astfel, după ce Meghan i-a mărturisit că are gânduri sinucigașe, el s-a îmbrăcat și a mers la un eveniment de caritate desfășurat la Royal Albert Hall.

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, acesta a mărturisit că s-a simțit rușinat de cum a tratat situația în care se afla soția lui. 

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

”Mi-e oarecum rușine de felul în care am tratat-o. Îmi era ruşine că era atât de rău. Îmi era ruşine să spun familiei””, i-a mărturisitprințul Harry lui Oprah Winfrey.

”Datorită sistemului în care ne aflam și a responsabilităților pe care le aveam n-am putut decât să o îmbrățișez rapid, iar apoi să ne schimbăm pentru a participa la un eveniment caritabil la Royal Albert Hall.”, a mai dezvăluit el.

Citește și: O scrisoare lăsată de prințesa Diana dezvăluie legătura specială dintre Harry și William. Ce spunea Lady Di despre cei doi

În timpul episodului de joi, ducele a explicat cum pot oamenii să interacţioneze cu cei care se gândesc să îşi ia viaţa. El a subliniat importanţa de a le spune că nu sunt singuri.

Mulţi se tem să fie la capătul celălalt al conversaţiei, pentru că simt că nu au uneltele potrivitte pentru a oferi sfatul bun. Dar ce vrei să spui este că eşti acolo. Asculţi, pentru că să asculţi şi să fii parte din acea conversaţie este, fără îndoială, cel mai bun prim pas pe care îl poţi fac.”, a adăugat el.

Prințul Harry a dezvăluit că soția lui a vrut să se sinucidă când era însărciantă 

Ducele de Sussex a povestit că fosta actrița i-a mărturisit, în drum spre un eveniment important din ianuarie 2019, pe când era însărcinată în șase luni cu primul copil al cuplului, Archie, cât de rău se simțea psihic și că era gata să-și ia viața.

Citește și: Prințul Harry i-a supărat și pe americani cu afirmațiile sale. "În curând nu va mai fi dorit nici acolo"

”Meghan a decis să-mi împărtășească gândurile sinucigașe și aspectele practice ale modului în care avea să-și pună capăt vieții”, adăugând că ulterior aceasta s-a decis să nu facă acest pas, deoarece nu voia ca Harry să piardă o altă femeie din viața lui.

Și Meghan Markle a dezvăluit că a avut gânduri sinucigaşe ca urmare a mediatizării sale intense de către presa britanică, iar familia regală a refuzat ca ea să primească ajutor.

Prințul Harry regretă interviul pe care i l-a acordat lui Oprah Winfrey. Expert regal: ”Acționează în funcție de emoții, a fost rănit!”

"Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare", i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey.

"Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie", mărturisea Meghan Markle în cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey în luna martie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri