The Queen Attends A Service At Westminster Abbey Marking The Centenary Of WW1 Armistice
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry au vorbit despre problemele pe care le-au întâmpinat înainte de Megexit / Foto: Getty Images

Prințul Harry regretă interviul pe care i l-a acordat lui Oprah Winfrey. Expert regal: ”Acționează în funcție de emoții, a fost rănit!”

Prințul Harry s-a simțit ”rănit și furios” pentru felul în care soția sa, Meghan Markle, a fost tratată de rudele tale și a folosit de interviul acordat lui Oprah Winfrey pentru a face lumină, însă acum regretă totul, potrivit unui expert regal.

Duncan Larcombe, autorul cărții ”Prince Harry: The Inside Story”, a dezvăluit că ducele de Sussex are tendința de a acționa impulsiv și a amintit un moment în care acesta a fost protagonistul unei scene în care și-a ieșit din minți, ce a avut loc în 2008, la un eveniment ținut de Peter Phillps. 

Astfel, în cadrul unui interviu, acesta susține că prințul Harry a acționat impulsiv și în cazul interviului pe care i l-a acordat lui Oprah Winfrey.

Biograful prințesei Diana nu întrevede o împăcare curândă între prințul Harry și William. Ce crede acesta despre relația dintre cei doi

”El este un om dintr-o bucată, acționează în funcție de emoții.”, a dezvăluit Duncan, potrivit Closer, continuând: ”A văzut roșu în fața ochilor când a crezut că m-am furișat în curte și am avut o discuție tensionată, dar apoi, William a mărturisit că Harry s-a calmat, și-a cerut scuze și am mers la bere.”, a precizat el.

Acesta a mărturisit, de asemenea, că este cert că Harry a fost furios și rănit de felul în care familia sa s-a purtat cu Meghan Markle.

Citeşte şi: Prințul William n-o va ierta niciodată pe Meghan Markle. Motivul pentru care ducele de Cambridge îi poartă resentimente cumnatei sale

”Acum înfruntă consecințele. Eu cred că regretă interviul pe care l-a acordat. Și poate și decizia de a renunța la rolurile regale.”, a mai precizat expertul, potrivit Daily Mail.

Prințul Harry s-a întors în SUA imediat după înmormântarea bunicului

Potrivit Daily Mail, Prințul Harry a plecat din țara natală chiar înainte de ziua Reginei Elisabeta a II-a, care a împlinit ieri vârsta de 95 de ani. Din cauza dispariției Ducelui de Edinburgh, care a fost condus sâmbătă pe ultimul drum, suverana nu și-a mai sărbătorit ziua ca până acum.

În după-amiaza zilei de ieri, Ducele de Sussex a fost surprins în zona aeroportului LAX din Los Angeles. Ulterior, acesta a ajuns la proprietatea sa și a lui Meghan Markle din Montecit, conform sursei citate anterior.

Citeşte şi: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Din păcate, Ducele de Sussex s-a întors în SUA fără să îngroape securea războiului cu familia lui. Unchiul său, Prințul Andrew, ar fi fost singurul care ar fi încercat să se apropie, cumva, de nepotul său.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri