regina elisabeta a II-a, meghan markle, printul harry.
Actualitate

Cum a reacționat regina Elisabeta a II-a când Harry a anunțat-o că renunță la îndatoririle regale. / Foto: Profimedia

Cum a reacționat regina Elisabeta a II-a când prințul Harry a anunțat-o că renunță la îndatoririle regale: "Știa cât de greu era"

Printre multele dezvăluiri făcute în cartea sa autobiografică, "Spare" ("Rezerva"), și în interviurile date pentru promovarea ei, prințul Harry a povestit și cum a reacționat regina Elisabeta a II-a când a anunțat-o că renunță la rolul lui în cadrul familiei regale și se mută pe continentul nord-american.

Într-un interviu dat la emisiunea Good Morning America, Harry a dezvăluit că regretata lui bunică nu s-a supărat pe el când a decis, în ianuarie 2020, ca el și Meghan Markle să-și schimbe rolurile în familie și să plece pe drumul lor.

Citește și: Prințul Harry a numit-o pe regina consoartă Camilla „periculoasă”, din cauza legăturilor pe care aceasta le are cu presa britanică

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am avut o relație foarte bună cu bunica mea. Nu a fost o surpriză pentru nimeni (decizia de a pleca - n.r.), cu atât mai puțin pentru ea. Știa ce se întâmplă, știa cât de greu era. Nu mi-a spus niciodată că ar fi furioasă. Cred că era doar tristă pentru că s-a ajuns într-un asemenea punct", a spus ducele de Sussex, menționând că a propus ca el și Meghan să-și poată împărți timpul între Marea Britanie și Canada (acolo unde s-au mutat prima dată - n.r.), continuând să servească în numele reginei, dar au fost refuzați.

Citește și: Prințul Harry spune că și-a pierdut fratele “pentru totdeauna” când acesta s-a însurat cu Kate Middleton. Nunta a fost ca un rămas bun

Prințul Harry spune că nu poate ieși de tot din "mrejele" monarhiei

Intervievatorul l-a întrebat pe Harry de ce nu iese de tot din rândurile monarhiei și de ce nu renunță la titluri. "Nu pot să ies niciodată de tot. Sunt incredibil de conștient de poziția mea și foarte recunoscător pentru viața pe care am avut-o și pe care o am, dar nu există nicio posibilitate să reușesc să ies vreodată din asta", a declarat fiul cel mic al regelui Charles.

Harry a mai spus și că a fost uimit să afle că familia sa a permis ca forțele de securitate care-l păzeau până atunci să se retragă, mai ales că era vorba despre o perioadă în care el, soția și fiul lor erau într-o poziție vulnerabilă. Acesta a pus mișcarea pe seama neînțelegerii îngrijorărilor lui, dar și pe seama faptului că nu le păsa în totalitate de el.

Citește și: Prințul Harry, dezvăluiri halucinante despre un conflict cu fratele lui: ”M-a trântit la podea!” Totul a pornit de la Meghan Markle

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri