familia regala britanica
Divertisment

Prințul Charles, ducesa Camilla, prințul Harry și Meghan Markle, în 2018 / Foto: Profimedia

Prințul Harry a numit-o pe regina consoartă Camilla „periculoasă”, din cauza legăturilor pe care aceasta le are cu presa britanică

Prințul Harry a făcut noi dezvăluiri despre familia regală în cadrul unui interviu acordat televiziunii americane CBS, care a fost publicat duminică. Ducele de Sussex susține că soția tatălui său, Regele Charles al III-lea, este o persoană „periculoasă”, din cauza legăturilor pe care aceasta le are cu presa britanică. 

Camilla s-a căsătorit cu Charles în 2005, însă cei doi au fost implicați într-o relație de mai mulți ani. Postul de televiziune a amintit că prințesa Diana, care a murit în 1997, într-un accident de mașină, s-a referit în nenumărate rânduri la Camilla ca fiind „a treia persoană” din căsnicia ei. 

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit că a cerut să vadă poze de la accidentul în care a murit mama lui: ”Căutam dovezi!”

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

În timpul interviului, prințul Harry a fost întrebat dacă el și fratele său, prințul William, i-au cerut tatălui lor să nu se căsătorească cu Camilla, iar ducele a răspuns afirmativ.

„Nu am crezut că este necesar. Ne-am gândit că va provoca mai mult rău decât bine, iar dacă el era acum cu ea, cu siguranță este suficient. De ce să mergi atât de departe când nu ai neapărat nevoie? Am vrut ca el să fie fericit. Și am văzut cât de fericit era cu ea. Așa că, la momentul respectiv, era OK”, a declarat prințul Harry.

Prințul Harry a mai susținut că regina consoartă Camilla a creat legături cu presa britanică pentru a-și reabilita imaginea după ce a intrat în familia regală, lucru care l-a alarmat având în vedere propria neîncredere în mass-media.

Citește și: Prințul Harry recunoaște că a încercat cocaina la 17 ani: "Nu a fost prea distractiv, dar scopul meu era să fiu diferit”

„Asta a făcut-o periculoasă din cauza legăturilor pe care le făcea în presa britanică. Și a existat o disponibilitate deschisă de ambele părți de a face schimb de informații. Și cu o familie construită pe ierarhie și cu ea pe cale de a deveni regină consoartă, aveau să rămână oameni pe dinafară din cauza asta”, a mărturisit ducele de Sussex. 

Harry a susținut că, de-a lungul anilor, el a fost unul dintre acei oameni. El a acuzat-o pe Camilla și chiar pe tatăl său, spunând că, uneori, l-au folosit pe el sau pe William pentru a obține o mai bună acoperire în presa tabloidă pentru ei înșiși.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri