Prințul Harry, prințul William și Kate Middleton
Actualitate

Prințul Harry, prințul William și Kate Middleton în 2017 / Foto: Profimedia

Prințul Harry spune că și-a pierdut fratele "pentru totdeauna" când acesta s-a însurat cu Kate Middleton. Nunta a fost ca un rămas bun

Deși cartea lui nu s-a lansat încă oficial, prințul Harry ține prima pagină a tuturor publicațiilor lumii cu dezvăluirile făcute în "Spare"("Rezerva"), volumul său autobiografic. În paginile scrise, Harry a transmis câteva atacuri la adresa prințului William, dar a adresat și subiectul nunții acestuia, moment în care a simțit că tot ce avea cu fratele lui s-a pierdut.

Ziua nunții prințului William cu Kate Middleton nu a fost una ușoară pentru Harry. Acesta a mărturisit în cartea sa, din ale cărei extrase a citat publicația US Weekly, că a simțit-o ca pe un rămas bun. 

Citește și: Prințul Harry, dezvăluiri halucinante despre un conflict cu fratele lui: ”M-a trântit la podea!” Totul a pornit de la Meghan Markle

"Fratele pe care l-am dus la Westminster Abbey în dimineața aceea dispăruse pentru totdeauna. Cine ar fi putut nega asta? El nu va mai fi niciodată Willy. Nu ne vom mai plimba niciodată împreună prin zona rurală din Lesotho, cu pelerine suflate de vând. Nu vom mai împărți niciodată o cabană cu miros de cal în timp ce învățăm să pilotăm avioane. Cine ne va despărți? Viața", a scris prințul Harry în paginile cărții sale, pentru ca apoi să adauge că nu-și amintește mult din ceremonia de nuntă a fratelui său, dar că știe momentul în care Kate a mers spre altar arătând "incredibil". 

"Îmi amintesc că, atunci când Willy a condus-o (pe Kate -n.r.) înapoi pe culoar, au dispărut pe ușă și apoi în trăsura care i-a dus spre Palatul Buckingham și spre parteneriatul etern pe care l-au promis, eu m-am gândit: La revedere", a mai povestit Harry.

Citește și: Prințul Harry spune că tatăl său i-a mulțumit prințesei Diana că i-a dăruit o ”rezervă”: ”Destinele ne-au fost separate din prima zi!”

Prințul Harry a povestit cum William l-a trântit la podea

Prinţul Harry, aflat în conflict cu familia regală britanică, îl acuză pe fratele său, William, că l-a trântit la podea în timpul unei dispute în 2019, potrivit unui fragment din viitoarea sa carte.

Harry susţine că a fost atacat fizic de fratele său mai mare, William, în timpul unei dispute care ar fi avut loc la Londra în 2019, potrivit The Guardian.

În timpul altercaţiei, prinţul în vârstă de 38 de ani l-a acuzat pe William că aceasta a spus despre Meghan că este o femeie "dificilă" şi "nepoliticoasă", înainte ca tonul să escaladeze şi să se profereze insulte, potrivit cotidianului britanic.

Citește și: Prințul Harry, deranjat de scenele intime filmate de Maghan Markle în serialul Suits: „A fost o greșeală”

După un schimb aprins de replici, "(William) m-a apucat de guler, rupându-mi lănţişorul şi m-a trântit la podea. Am aterizat pe bolul câinelui, care s-a spart sub spatele meu, iar cioburile m-au tăiat", a povestit Harry, menţionând că a rămas la pământ "ameţit", înainte de a-i cere fratelui său să plece.William şi-a cerut apoi "scuze", a precizat el. Altercaţia l-a lăsat pe Harry cu "zgârieturi şi vânătăi", a adăugat el.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri