Regina Letizia a Spaniei
Actualitate

Regina Letizia a Spaniei, la un eveniment în Madrid, alături de soțul ei / Profimedia Images

Fiicele reginei Letizia a Spaniei i-au moștenit grația. Leonor și Sofia, două adolescente superbe

Imagini de familie cu regele și regina Spaniei. Felipe și Letizia au fost însoțite de frumoasele lor fiice, Leonor și Sofia, la o cină specială, la care li s-au alăturat și regina Sofia, mama lui Felipe, și sora acesteia.

Foarte atașate de bunica lor, prințesa Leonor și infanta Sofia au stat tot timpul de mână cu aceasta, în dreapta și stânga ei. Stilate, simple și foarte frumoase, cele două adolescente sunt deja înalte și grațioase. Îmbrăcate în rochii de vară, potrivite vârstei lor, surorile au avut amândouă părul împletit în codițe.

familia regala a spaniei

Citește și: Nu-ți poți lua ochii de la ea! Regina Letizia, apariție impecabilă într-un costum roșu

Regina Letizia a ales o ținută neagră, o rochie lungă, lejeră, o coafură simplă și încălțări cu platformă, dar comode, în timp ce soțul ei a adoptat o ținută relaxată, casual, cu pantaloni deschiși la culoare și o cămașă bleu. Cu toții au format imaginea familiei perfecte, fiind parcă scoși din reviste.

Familia regală a Spaniei își petrece vacanța de vară în Insulele Baleare. Nu au ratat ocazia de a cina cu toții la un restaurant de top din Palma de Mallorca.

Cum a ajuns jurnalista Letizia să fie regina Spaniei

Soţia lui Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia a devenit, din 2014, regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit rege. Există câteva aspecte din trecutul său care nu fac, însă, onoare unei persoane de rangul său.

Letizia Ortiz Rocasolano este considerată una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniolă a postului internaţional de ştiri CNN. Din tinereţea Letiziei n-au lipsit, după cum a scris presa internaţională, nici scandalurile sexuale, nici pasiunea pentru alcool, nici fotografiile indecente.

Citește și: Cea mai scumpă rochie de mireasă purtată vreodată de o prințesă europeană. Cum arată creația de șase milioane de lire

Waldo Saavedra şi Letizia ar fi devenit prieteni în anul 1996, atunci când ea locuia în Guadalajara (Mexic) şi lucra la publicaţia locală Siglo XXI. Potrivit celor de la The Times, la acea vreme Letizia se iubea cu Fernando Olvera, care era cântăreţ şi bun prieten cu Waldo. Cu toate acestea, pictorul a recunoscut public că în acea vreme se îndrăgostise de actuala Regină a Spaniei.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri