Regina Letizia
Actualitate

Regina Letizia a Spaniei, una dintre cele mai stilate membre ale unei familii regale. / Foto: Getty Images

Regina Letizia a Spaniei, în rochia soacrei sale. Piesa cu o vechime de peste 40 de ani i-a venit ca turnată

Regina Letizia a Spaniei, una dintre cele mai stilate figuri regale ale lumii, a participat recent la un eveniment la care a fost îmbrăcată într-o rochie purtată și de soacra ei, regina Sofia, în urmă cu aproape 45 de ani.

Citește și: Fiicele reginei Letizia a Spaniei i-au moștenit grația. Leonor și Sofia, două adolescente superbe

Regina Letizia

Nu este pentru prima dată când Letizia împrumută ceva din garderoba soacrei sale. De data aceasta, fosta jurnalistă a găzduit alături de soțul ei, regele Felipe, o recepție pentru ambasadorii spanioli. Letizia a purtat o rochie marca Valentino, cu imprimeu floral în partea de sus și într-o culoare de verde smarald în cea inferioară. Piesa vestimentară a aparținut reginei Sofia, care a purtat creația în 1977, în timpul unei vizite în Germania.

Și în septembrie 2021, Letizia a împrumutat o altă ținută din dulapul Sofiei: o rochie roz pal, cu imprimeu floral, pe care soția fostului suveran Juan Carlos a îmbrăcat-o în 1981.

regina letizia a spaniei

Cum a ajuns jurnalista Letizia să fie regina Spaniei

Soţia lui Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia a devenit, din 2014, regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit rege. Există câteva aspecte din trecutul său care nu fac, însă, onoare unei persoane de rangul său.

Letizia Ortiz Rocasolano este considerată una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniolă a postului internaţional de ştiri CNN. Din tinereţea Letiziei n-au lipsit, după cum a scris presa internaţională, nici scandalurile sexuale, nici pasiunea pentru alcool, nici fotografiile indecente.

Citește și:Regina Letizia a Spaniei, lecție de stil la un eveniment în Madrid. Cum arată ținuta din piele cu care a atras toate privirile

Waldo Saavedra şi Letizia ar fi devenit prieteni în anul 1996, atunci când ea locuia în Guadalajara (Mexic) şi lucra la publicaţia locală Siglo XXI. Potrivit celor de la The Times, la acea vreme Letizia se iubea cu Fernando Olvera, care era cântăreţ şi bun prieten cu Waldo. Cu toate acestea, pictorul a recunoscut public că în acea vreme se îndrăgostise de actuala Regină a Spaniei.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri