Prințesa Diana
Actualitate

Cum ar fi gestionat prințesa Diana ruptura dintre Harry și William / Getty Images

Cum ar fi gestionat prințesa Diana ruptura dintre Harry și William. Fostul ei agent de pază a rupt tăcerea

Despre neînțelegerile dintre prințul William și fratele lui, Harry, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar multe persoane s-au întrebat cum ar fi gestionat prințesa Diana această situație. Fostul ei agent de pază a încercat să răspundă la această întrebare, însă, într-un material publicat în revista HELLO.

Astfel, în cadrul unui material exclusiv pentru publicațiia amintită mai sus, Ken, care a făcut echipă cu Ros Coward pentru a lansat Diana: Remembering the Princess înainte de a se împlini 25 de ani de la moartea ei, a vorbit despre cum ar fi gestionat neînțelegerile dintre băieții ei.

Citește și: Secretul care a ieșit la iveală la 24 de ani de la moartea ei. Prințesa Diana ar fi plănuit să se mute în California, SUA

”Dorința ei cea mai mare a fost să facă lucruri bune pentru cei care au nevoie.”, a scris Ken.

”În ceea ce privește ruptura dintre William și Harry, ei bine, atunci când doi frați se ceartă, cu siguranță, există cineva care să le ofere sfaturi. Iar prințesa Diana și-ar fi asumat acest rol. Ar fi încercat să le înțeleagă problemele și le-ar fi oferit sfaturile de care au nevoie. Sfaturi care lui Harry par să-i lipsească în acest moment.”, a adăugat fostul ei agent de pază, continuând: ”Nu există nicio îndoială că s-ar fi bucurat de relațiile pe care ei le au cu soțiile lor și i-ar fi plăcut foarte mult să petreacă timp cu cei cinci nepoți ai ei.”

printesa diana alaturi de printii harry si william

Potrivit jurnaliștilor de la HELLO, bărbatul a lucrat 16 ani în sânul familiei regale, lucrând în special cu prințesa Diana din 1988 până în 1993.

Citește și: Ce ar fi spus prințesa Diana despre decizia prințului Harry de a renunța la titlul regal. Cea mai bună prietenă a ei, declarații inedit

”Nu mai există cineva ca prințesa Diana. Era, fără doar și poate, cea mai carismatică persoană pe care am cunoscut-o. În timpul petrecut cu ea, am fost martor la binele pe care l-a făcut, la provocările pe care le-a avut de înfruntat, am văzut și cât de generoasă era.”, a mai spus el.

Prințesa Diana
Prințesa Diana, Foto: Profimedia

Prințesa Diana a murit în urma unui accident rutier

În 2022, se vor comemora 25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Lady D și-a pierdut viață pe 31 august 1997. Se află la Paris și a murit în urmă unui accident de mașînă, șoferul fiind orbit de blițul paparazzilor care o urmăreau.

Citește și: Cei doi copii îi sunt mereu aproape! Cum și-a arătat Meghan Markle dragostea față de Archie și Lilibet în clipul ei aniversar

În timpul vieții, această a trebuit să facă față infidelității soțului sau, Prințul Charles, a indiferenței pe care acesta o arată în public față de ea, dar și presei care încerca în continuu să afle detalii din viață lor privată. S-a luptat cu bulimia, dar și cu depresia post-natală. Acțiunile caritabile au fost evadarea emoțională a Prințesei Diana, care în 1996 a divorțat de Prințul Charles.

De la moartea acesteia, o serie de filme, musicals și expoziții i-au fost dedicate, precum și diferite intervenții culturale.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri