Meghan Markle - prințul Harry - regele Charles
Actualitate

Cum ar putea regele Charles să-i ”pedepsească” pe Meghan Markle și pe Harry pentru dezvăluirile în cartea de memorii:”Ar fi drastic!” / Getty Images

Cum ar putea regele Charles să-i ”pedepsească” pe Meghan Markle și pe Harry pentru dezvăluirile în cartea de memorii:”Ar fi drastic!”

Cartea de memorii a prințului Harry este așteptată cu nerăbdare de oameni din toate colțurile lumii și, în funcție de ce dezvăluiri a făcut acesta despre familia regală, poate reprezenta ”împăcarea” sau ”înstrăinarea”, potrivit scriitorului Tom Bower.

”Spare”, cartea de memorii a prințului Harry, va fi lansată pe 10 ianuarie, iar scriitorul Tom Bower este de părere că regele Charles ar putea să le retragă titlurile prințului Harry și soției sale, lui Meghan Markle, în cazul în care vor face dezvăluiri care aduc prejudicii familiei regale.

Citește și: Ce rutină au Meghan Markle și prințul Harry după ce își culcă copiii: „Suntem ca majoritatea oamenilor”

Mai mult de atât, Tom Bower susține că regele Charles ar putea să apeleze la o ”pedeapsă” și mai aspră, și anume să le retragă titlurile și nepoților săi, micuților Archie și Lilibet.

”Cartea asta ori îi va apropia ori îi va înstrăina. Îmi imaginez că regele Charles i-a avertizat deja și nu cred că va fi deloc frumos. Cred, de asemenea, că ar putea să le retragă titlurile și lui Meghan șii lui Harry, ceea ce e o măsură drastică. Nu știu ce altceva ar mai putea face, însă eu cred că ar fi de ajuns.”, a declarat Tom Bower, în cadrul unui interviu pentru The Sun.

Citește și: Care e cea mai mare dorință a lui Meghan Markle pentru micuța Lilibet. Soția prințului Harry a spus totul într-un interviu emoționant

”Spare”, cartea de memorii a prințului Harry, lansată în luna martie

Ducele de Sussex îşi va lansa memoriile în prima lună a anului 2023, a anunţat Penguin Random House, scrie The Independent. Cartea „personală şi emoţionantă” a prinţului Harry, intitulată „Spare”, va apărea pe 10 ianuarie.

Veniturile obţinute din această carte vor sprijini două organizaţii caritabile. Prima este Sentebale, căreia Harry i-a donat 1,5 milioane de dolari (1,29 milioane de lire sterline). El a fondat organizaţia, care sprijină copiii şi tinerii vulnerabili din Lesotho şi Botswana, bolnavi de HIV/SIDA, împreună cu prinţul Seeiso.

A doua este WellChild, aflată sub patronajul său de 15 ani, care va primi o donaţie de 300.000 de lire sterline. WellChild face posibil ca tinerii şi copiii cu nevoi complexe de sănătate să fie îngrijiţi la domiciliu în loc de spital, ori de câte ori este posibil.

Citește și: Cum descrie Meghan Markle relația pe care a avut-o cu regina Elisabeta a II-a. Ducesa face noi dezvăluiri într-un interviu amplu

„A fost una dintre cele mai sfâşietoare imagini ale secolului XX: doi băieţi, doi prinţi, mergând în spatele sicriului mamei lor, în timp ce lumea privea îndurerată şi îngrozită”, se indică în descrierea oficială a cărţii. „În timp ce Diana, Prinţesa de Wales, era înmormântată, miliarde de oameni s-au întrebat ce gândesc şi ce simt prinţii - şi cum se vor desfăşura vieţile lor de acum încolo. Pentru Harry, aceasta este, în sfârşit, acea poveste”, se precizează în descriere.

„Cu onestitatea sa brută şi neabătută, 'Spare' este o carte de referinţă, plină de informaţii, revelaţii, autoexaminare şi înţelepciune greu câştigată despre puterea eternă a iubirii asupra durerii”, continuă aceasta.

Un audiobook narat de prinţ va fi, de asemenea, lansat pe 10 ianuarie.

Etichete: meghan markle , harry , spare

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri