victor piturca si fiul lui, edan
Actualitate

Victor Pițurcă și fiul lui cel mic, Edan, în urmă cu câțiva ani. / Foto: arhivă

Cum arată fiul cel mic al lui Victor Pițurcă, pe care fostul selecționer nu a vrut să-l recunoască. E adolescent și îi seamănă leit

În ultimii ani, relația lui Victor Pițurcă cu fiul lui cel mic s-a schimbat radical. Dacă până în 2012 nu a recunoscut că este tatăl copilului pe care îl are cu Vica Blochina, acum, fostul selecționer simte tot mai mult nevoia să petreacă timp cu copilul lui, ceea ce se și întâmplă.

În 2012, instanța decidea că Victor Pițurcă este tatăl lui Edan și îl obliga la plata unei pensii alimentare de câteva mii de euro, iar un an mai târziu, Vica și Victor au decis să împartă custodia comună. Băiatul a locuit cu mama lui până de curând, dar s-a mutat în casa fostului selecționer, căruia îi și seamănă leit și pe care-l admiră, după cum însuși adolescentul a mărturisit.

Citește și: Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, declarații despre relația fotbalistului cu fiicele sale, la doi ani de la divorț: “Nu e indiferent”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lituanianca a făcut publică o poză rară alături de fiul ei adolescent. În vârstă de 15 ani, Edan este deja mai înalt decât mama lui și seamănă ca două picături de apă cu tatăl său. Fosta balerină mărturisește că cu greu l-a convins să facă o poză cu ea și să o lase să o pună pe Instagram, acolo unde prietenii virtuali ai Vicăi l-au lăudat pe băiat și au remarcat asemănarea cu Victor Pițurcă: "Frumos cavaler"; "Ce băiat frumos are mama!"; "Wow, cât de mare a crescut Edan! E tot taică-su"; "Ce seamănă cu tatăl lui! Și când te gândești că nu-l recunoștea", au fost câteva dintre comentariile strânse în dreptul imaginii.

Edan seamăă leit cu tatăl său, Victor Pițurcă

victor pițurcă
Victor Pițurcă, fostul antrenor al naționalei de fotbal a României. / Foto: Profimedia

"Edan face 15 ani, a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă", a declarat Vica Blochina pentru click.ro, la sfârșitul lunii august. Aceasta este mulțumită că fiul ei este acum apropiat de tatăl său. Mai mult, acesta i-a mărturisit mamei că tatăl lui este omul pe care-l admiră. "'Eu îmi doresc să fiu ca tata!' Copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis 'Cum așa?', mi-a zis 'Tati e foarte disciplinat'. Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit", a spus Vica Blochina într-o emisiune tv.

Citește și: Carolina Stramare, supranumită Megan Fox a Italiei, mișcări languroase în costum de baie. Bruneta are un adevărat magnet la fotbaliști

Fosta balerină din Lituania și fostul antrenor al naționalei de fotbal au avut o aventură lungă, de ani buni, deși acesta era căsătorit. Au pus punct după 16 ani, dar Pițurcă nu a vrut să recunoască public că are un copil cu Vica. În ultimii 10 ani, însă, lucrurile s-au schimbat, iar relația dintre Victor și fiul său, Edan, este una foarte bună. Mai mult, băiatul se înțelege bine și cu fratele lui vitreg, Alexandru.

Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, alături de care are doi copii: Claudia și Alexandru.

Foto: Instagram, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?