Prințul Harry și Chelsy Davy
Actualitate

Prințul Harry și Chelsy Davy, în 2006 / Foto: Profimedia

Cum s-a convins Chelsy Davy, fosta iubită a prințului Harry, că nu ea este aleasa. Are legătură cu nunta lui William și Kate

Șapte ani de relație i-a legat pe prințul Harry și Chelsy Davy, cea despre care se credea că are toate șansele să-i devină soție. Deși la momentul nunții lui Kate Middleton cu prințul William, Chelsy și Harry erau despărțiți, tânăra a fost invitată la ceremonie, în speranța că se va aprinde flacăra iubirii.

Cu toate acestea, reîntâlnirea dintre foștii iubiți a determinat-o pe Chelsy să nu-și dorească să facă parte din familia regală.

Citește și: Prințul William n-o va ierta niciodată pe Meghan Markle. Motivul pentru care ducele de Cambridge îi poartă resentimente cumnatei sale

Prințul Harry și Chelsy Davy, relație de șapte ani

printul-harry-chelsy-davy
Harry și Chelsy au fost împreună aproape șapte ani / Foto: Profimedia

Nunta lui Kate și William, de acum 10 ani, a fost momentul care a făcut-o pe Chelsy Davy să înțeleagă că viața în familia regală britanică nu este pentru ea. Deși a pășit la ceremonie la brațul prințului Harry, cel cu care se iubise vreme de șapte ani, blonda originară din Zimbabwe a simțit că nu este cazul să se împace cu el și să pornească mai departe împreună pe drumul vieții.

Kate Middleton și Chelsy Davy

Angela Levin, biograf regal și autoarea unei cărți despre viața prințului Harry, a dezvăluit că nunta la care acesta și Chelsy au participat împreună a fost picătura care a umplut paharul. Desfășurarea de forțe din jurul evenimentului, lipsa intimității, toate tradițiile și rigiditatea normelor din jurul Curții Regale au făcut-o pe Chelsy să nu-și dorească niciodată o viață precum a lui Kate Middleton, notează Daily Star, care citează mărturiile a doi experți în ale regalității.

Citește și: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Deși îl iubea pe Harry și avea multe în comun cu prințul, tânăra a decis să se pună pe primul loc. Chiar dacă s-au despărțit, Chelsy și Harry au păstrat o relație de prietenie. Mai mult, aceasta a fost invitată la nunta prințului cu Meghan Markle.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri