Meghan Markle, prințul Harry, prințul Wiliam și Kate Middleton/ Getty Images
Divertisment

Meghan Markle, prințul Harry, prințul Wiliam și Kate Middleton/ Getty Images

Prințul William n-o va ierta niciodată pe Meghan Markle. Motivul pentru care ducele de Cambridge îi poartă resentimente cumnatei sale

Relația dintre prințul William și fratele lui, Harry, s-a răcit în ultima vreme, iar acum ies la iveală noi detalii. Mai exact, se pare că prințul William ar fi supărat pe soția acestuia, pe Meghan Markle, din cauza comportamentului pe care l-a avut față de Kate.

Deși prințul William ar putea să facă pace cu fratele lui, Harry, acesta îi va purta mereu resentimente lui Meghan, atrag atenția surse apropiate acestora, care au dezvăluit că ducele de Cambridge este supărat pentru felul în care Meghan Markle s-a purtat cu soția lui, Kate.

Citește și: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Potrviti unor surse, cea mai mare ruptură din Familia Regală Britanică nu este între prinții William și Harry, ci între William și Meghan Markle.

Potrivit unui expert, ducele de Cambridge este foarte supărat pe Meghan Markle, iar acesta a păstrat resentimente mai bine de un an. În plus, acesta susține că William nu se va obosi să o ierte pe Meghan Markle, chiar dacă Kate și Harry au încercat să ”stingă” conflictul.

Potrivit Daily Star, neînțelegerile dintre aceștia datează de la nunta lui Harry cu Meghan Markle, atunci când aceasta și-a dorit cu ardoare să poarte o tiara ce i-a aparținut prințesei Diana, însă acest lucru nu a fost posibil.

Citește și: Gestul de prețuire al lui Kate Middleton pentru regina Elisabeta a II-a și prințesa Diana, la înmormântarea prințului Philip

Se pare că aceasta ar fi fost furioasă că nu i-a fost îndeplinită dorința, deși nu a respectat protocolul privind bijuteriile ce aparțin familiei regale. Mai mult de atât, Kate ar fi încercat să-i explice cum funcționează lucrurile și i-ar fi reproșat că a avut un comportament nepotrivit cu angajații.

În plus, tensiunile dintre ei au culminat în luna martie, când a fost difuzat interviul acordat lui Oprah Winfrey. Atunci, Meghan Markle a povestit că disputa dintre ea și Kate s-a petrecut invers decât fusese prezentată în presă.

”Nu, nu, s-a întâmplat exact invers. Și nu spun asta ca să denigrez pe cineva, pentru că a fost o săptămână foarte dificilă atunci, înainte de nuntă. Ea s-a supărat dintr-un anumit motiv, dar și-a asumat asta și și-a cerut scuze. Mi-a adus flori și și-a cerut scuze. A făcut ceea ce aș fi făcut și eu dacă aș fi știut că am rănit pe cineva”, a explicat Meghan

Cu câteva zile înainte de nuntă, ea s-a supărat pe ceva care ținea – asta e adevărat – de rochiile domnișoarelor de onoare. Iar asta m-a făcut să plâng, pentru că m-a rănit cu adevărat. Mă gândeam că, în condițiile în care se întâmplaseră atâtea lucruri în acea perioadă premergătoare nunții, pur și simplu nu avea sens să nu faci ceea ce făcea toată lumea, adică să încerci să-ți oferi sprijinul, știind cum stăteau lucrurile cu tatăl meu și tot restul… Nu a fost o înfruntare și cred că a fost… Dar nu cred că ar fi corect față de ea să intru în prea multe detalii, pentru că și-a cerut scuze”, a completat ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri