mario mutu si alexandra dinu
Actualitate

Mario Mutu și mama lui, Alexandra Dinu / Foto: Instagram-Profimedia

Cum se înțelege Alexandra Dinu cu fiul ei de 20 de ani, după ce acesta s-a mutat în România: "N-am cum să-i impun ceva"

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, este mama unui băiat de 20 de ani. Actrița și fostul fotbalist s-au iubit câțiva ani, iar rodul acestei iubiri din tinerețe este băiatul lor, Mario. 

După ce a părăsit România, multă vreme, Alexandra s-a împărțit între Italia și SUA, iar băiatul ei a locuit cu ea. Acum, ea stă în Italia, iar Mario s-a mutat înapoi în țară, iar relația cu mama lui s-a schimbat. Odată cu trecerea timpului a intervenit independența naturală pe care tânărul simte nevoia să și-o exprime.

Citește și: Alexandra Dinu, apariție strălucitoare la propriu și la figurat pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. Actrița de 41 de ani, ravisantă într-o rochie transparentă

Într-un interviu pentru Antena Stars, Alexandra Dinu a vorbit despre cum decurg lucrurile în relația cu singurul ei copil: "E mai greu de gestionat relația cu un tânăr, însă încerc să mă gândesc că am trecut și eu pe acolo și încerc să înțeleg chiar și lucrurile care îmi sunt mai greu de înțeles. N-aș fi mamă dacă n-aș da sfaturi și cred că e normal să-mi spun părerea cu privire la învățat, la sport, atunci când îmi cere părerea mai ales, că dacă nu e dorită părerea, e mai greu să ți-o exprimi. Eu n-am cum să-i impun ceva, mai ales că e mare, are 20 de ani. Știu cât e de simplu să impui, dar părerea o să mi-o spun toată viața. Eu sunt foarte legată de mama mea, vorbesc cu ea, îi cer sfaturi și îmi place să aud părerea ei. Vreau să mă bucur de ea cât de mult pot, căci mamele sunt prețioase", a declarat actrița de 42 de ani.

În urmă cu ceva vreme, și Mario vorbea despre legătura pe care o are cu părinții lui, recunoscând că este mai apropiat de mamă: "Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată".

Citește și: Sandra Mutu, apariție perfectă într-un costum de baie roșu. A împlinit 30 de ani și a sărbătorit la căldură, departe de casă

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri