Adrian Mutu, Instagram
Divertisment

Adrian Mutu, mesaj emoționant de ziua fiicei lui. Adriana a împlinit 17 ani și e o domnișoară superbă

Adriana, fiica pe care Adrian o are din căsnicia cu fosta lui soție, Consuelo, a împlinit 17 ani. Fără să stea pe gânduri, antrenorul de la Rapid București a făcut publică o fotografie însoțită de un mesaj.

Fostul fotbalist a marcat aniversarea fiicei sale printr-o postare pe rețelele sociale, iar printre cei care au reacționat a fost chiar actuala lui soție, Sandra Mutu.

Citește și: Mesajul emoționant al lui Adrian Mutu pentru fiul său cu ocazia majoratului: „Ești ambițios și un luptător”

„La mulți ani, dragostea mea. Fiica mea. Adriana Mutu. 17 ani”, a scris Mutu în dreptul unei fotografii în care apare tânăra care este acum o domnișoară superbă, moștenindu-i frumusețea mamei ei, celebra Consuelo.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La mulți ani, prințesă. Te iubesc”, a scris și Sandra Mutu, actuala soție a acestuia, iar tânăra de 17 ani a reacționat imediat semn că are o relație bună cu partenera tatălui său: „Mulțumesc. Și eu te iubesc!”

Citește și: Sandra, soția lui Adrian Mutu, impecabilă în costum de baie, în vacanța din Turcia. La 17 ani câștiga Miss România

„Ce frumoasă e!”, „Doamne, când s-au făcut atât de mari copiii tăi?”, ”La mulți ani, domnișoară frumoasă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Ce spunea Adrian Mutu despre relația cu actuala soție

adrian mutu si sotia lui
Adrian Mutu și Sandra sunt căsătoriți din 2015. / Foto: Instagram

"Cu Sandra sunt de 7 ani și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos. Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească. (...) În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București. De când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot", povestea Adrian Mutu, acum un an, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri