Eliza, fiica Adrianei Iliescu
Actualitate

Eliza și Adriana Iliescu, 2022 / Foto: Facebook

Cum vor sărbători Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, Crăciunul de anul acesta: "Nu plecăm din București, nu avem bani de cheltuit"

În urmă cu aproape 18 ani, povestea profesoarei universitare Adriana Iliescu făcea înconjurul lumii. La aproape 67 de ani, aceasta aducea pe lume o minune de fetiță, care astăzi este cea mai mare bucurie a ei.

Eliza, fetița devenită celebră încă de dinainte de a se naște, este astăzi studentă la două facultăți și principalul sprijin al mamei sale. De Crăciun, cele două vor petrece acasă, în București, iar la masă vor avea câteva bucate pregătite chiar de ele.

Citește și: Eliza Iliescu, fiica româncei care a devenit mamă la aproape 67 de ani, bifează reușită după reușită. A fost admisă la a doua facultate

Adriana Iliescu și fiica ei trăiesc modest, dar acest lucru nu le împiedică să fie fericite. Despre planurile de sărbători, fosta profesoară a povestit pentru click.ro: "O să facem curat în toată casa, nu plecăm din București. Nu avem bani de cheltuit. Crăciunul este despre liniște, credință și Nașterea Domnului. Eliza mă ajută cu tot ce este nevoie... la curățenie, dar și la mâncare. Nu se ferește de muncă. Noi nu facem multă mâncare. De exemplu, o să pregătim vreo 30 de sarmale și ne ajung vreo două zile. Mâncăm cam trei – patru sarmale la o masă. Nu putem mânca mai multe. Am făcut un calcul și o caserolă de carne tocată este în jur de 15 lei, ne mai trebuie orez, condimente. Nu este mare lucru. Nu o să cheltuim mult. O să facem și cozonac, bineînțeles, dar mai mult, pentru noi două treaba aceasta este ca o distracție, nu o vedem ca pe greutate. Dacă nu o să ne iasă cozonacul așa cum trebuie o să mergem să cumpărăm un cozonac din magazin și asta este".

Eliza Iliescu e studentă la două facultăți

Eliza Iliescu a pornit pe drumul pe care l-a visat. A fost admisă la Facultatea de Litere, dorind să urmeze cariera mamei sale, cea de profesoară, însă a decis să meargă și la o a doua facultate, cea de Științe Umane. Dacă la prima a intrat la buget, pe cea de-a doua a fost nevoită să o urmeze la taxă, însă atât adolescenta care nu a împlinit încă 18 ani, cât și mama ei se arată optimiste că se vor descurca și cu banii, și cu timpul.

Adriana Iliescu îi este aproape unicului ei copil la fiecare pas. Într-un interviu pentru playtech.ro, aceasta a povestit cum decurg acum zilele, de când fiica ei este studentă la dublu și are un program foarte încărcat. Pentru a putea ajunge la toate cursurile, Eliza a apelat la bunăvoința unor profesori, pentru a-i permite să schimbe câteva ore de la o grupă la alta. Mai mult, mama ei o ajută cu bani pentru a lua taxiul între cele două instituții atunci când este în criză de timp.

Citește și: Ce note a obținut la Bacalaureat fiica Adrianei Iliescu, românca devenită mamă la 67 de ani. Eliza a fost șefă de promoție

"E la două facultăți, se descurcă foarte bine, și-a mai mutat niște ore de la o grupă la alta, pentru că s-a putut, le-a cerut voie profesorilor. Mai ia taxiul de la o facultate la alta, pentru că nu sunt scumpe, cam 12 lei, și ne bucurăm de o toamnă frumoasă", a declarat Adriana Iliescu pentru sursa citată anterior.

Foto: Facebook, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri