Adriana Iliescu și fiica ei
Actualitate

Adriana Iliescu și fiica ei / Facebook

Ce note a obținut la Bacalaureat fiica Adrianei Iliescu, românca devenită mamă la 67 de ani. Eliza a fost șefă de promoție

Adriana Iliescu, cea care este cunoscută drept cea mai bătrână femeie din România care a devenit mamă, are de ce să fie mândră. Fără să stea pe gânduri și să țină cont de părerea cuiva, aceasta a devenit mamă la 67 de ani, iar acum, 18 ani mai târziu, fiica ei și-a dat examenul de Bacalaureat, obținând rezultate extraordinare.

Eliza, fiica de aproape 18 ani a Adrianei Iliescu, a fost șefă de promoție a absolvenților Colegiului „Dimitrie Paciurea”. Ba mai mult, cu puțin timp înainte de a susține examenul maturității, ea declara că nu are deloc emoții, întrucât s-a pregătit foarte bine și a avut dreptate. Acum, mama ei a dezvăluit care au fost notele obținute de tânăra care își dorește să urmeze două facultăți.

Citește și: O femeie a născut un băiețel perfect la 57 de ani. Femeia și-a dorit să devină mamă după ce și-a pierdut fiica din cauza unei tumori

”Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, a declarat Adriana Iliescu pentru impact.ro.

Totodată, femeia a mărturisit că fiica ei își dorește să aibă o carieră tot în învățământ, urmând astfel pașii mamei ei.

”Eliza va face două sau poate chiar trei facultăți. cine știe! Am studiat împreună mai multe variante, însă nu vi le putem spune, fiindcă mai pot apărea schimbări. Cred cu tărie că va reuși să le facă față! Știm amândouă că nu va fi simplu, dar vom merge pe calea asta! O voi ajuta să-și plătească a doua facultate din pensia mea de la Uniunea Scriitorilor. Am făcut calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea.”, declara Adriana Iliescu in trecut.

Citește și: Cum arată azi fata Adrianei Iliescu, românca devenită mamă la 67 de ani. Eliza e șefă de promoție și vrea să facă două facultăți

Eliza mărturisea că vrea să se înscrie la Facultatea de Litere

În urmă cu câteva săptămâni, Eliza a vorbit despre planurile ei și a dezvăluit care sunt facultățile la care se gândește să se înscrie: "Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și, cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei"., spunea ea.

În ianuarie 2005, la aproape 67 de ani, Adriana Iliescu devenea cea mai vârstnică femeie din lume care devenea mamă, iar povestea ei a devenit cunoscută în toată lumea. De atunci, recordul ei a fost doborât, iar cea care-l deține în prezent este o indiancă de 74 de ani, care a adus pe lume fete gemene.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri