The Prince And Princess Of Wales Mark World Mental Health Day - Day 3
Actualitate

Catherine, Prințesa de Wales. Kate Middleton. Getty Images

Data la care Kate Middleton revine la angajamentele oficiale. Când va avea loc prima ei apariţie publică după operaţia suferită

Prinţesa de Wales va participa la data de 8 iunie la o paradă militară organizată cu ocazia aniversării monarhului britanic, acesta fiind primul angajament oficial anunţat pentru Kate Middleton de la intervenţia chirurgicală pe care aceasta a suferit-o la jumătatea lunii ianuarie, conform Ministerului Apărării britanic, transmite marţi AFP.

Palatul Kensington nu a confirmat imediat această informaţie.

Soţia prinţului William, care nu a mai fost văzută în public de la Crăciun, înainte de publicarea unei fotografii, luni seara, în presa americană, va trece în revistă soldaţii, potrivit site-ului armatei britanice, arată Agerpres.

La rândul său, regele Charles al III-lea, care urmează în prezent un tratament pentru cancer, va trece în revistă trupele weekendul următor, la 15 iunie, a precizat Ministerul Apărării, detaliind programul ceremoniilor "Trooping the Colour". Acestea, organizate în iunie, celebrează public ziua de naştere a suveranului, chiar dacă, în cazul regelui, aniversarea sa este în noiembrie.

Prinţesa de Wales a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală. Potrivit presei britanice, nu este vorba de cancer

Prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, care deţine gradul de colonel în Garda Irlandeză, a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală anunţată la jumătatea lunii ianuarie. Motivele operaţiei rămân necunoscute, însă, potrivit presei britanice, nu este vorba de cancer.

Până luni, ea nu a avut nicio apariţie, ceea ce a stârnit numeroase speculaţii în tabloidele britanice şi pe reţelele sociale. Acestea s-au intensificat săptămâna trecută, când prinţul William şi-a anunţat în ultimul moment retragerea de la o slujbă de comemorare a naşului său, regele Constantin al Greciei, la Castelul Windsor, invocând "un motiv personal", potrivit serviciilor regale.

La momentul spitalizării lui Kate, Palatul Kensington a transmis că prinţesa nu îşi va relua angajamentele oficiale până la Paşte, care va fi sărbătorit de Biserica Anglicană pe 31 martie. Săptămâna trecută, Palatul a precizat că ea "continuă să se simtă bine", potrivit agenţiei britanice de presă PA.

Entertainment Tonight a publicat prima fotografie cu Kate Middleton după operația suferită

Foarte populară în Marea Britanie, Kate îşi petrece convalescenţa în locuinţa familiei din Windsor, la vest de Londra, unde locuieşte din 2022 împreună cu prinţul William şi cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis.

Publicând o fotografie şi citând un martor ocular, compania americană Entertainment Tonight, specializată în ştiri despre celebrităţi, a relatat că prinţesa Kate a fost văzută în apropiere de Londra, lângă Castelul Windsor, în dimineaţa zilei de luni.

În acea fotografie, soţia moştenitorului tronului britanic purta ochelari de soare şi se afla într-un automobil ce era condus de mama ei, Caroline Middleton.

Site-ul american TMZ afirmă că fotografia a fost realizată de un paparazzo neautorizat.

În pofida afecţiunii de care suferă, regele Charles îşi continuă unele dintre îndatoririle oficiale, cum ar fi întâlnirile regulate cu premierul britanic.

Marţi, el l-a primit în audienţă la Palatul Buckingham pe ministrul de Finanţe, Jeremy Hunt, înaintea prezentării bugetului Guvernului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri