David Beckham
Actualitate

David Beckham / Getty Images

David Beckham, criticat din nou de Rebecca Loos: „Declarațiile lui sunt ridicole”. Cei doi ar fi avut o aventură acum 20 de ani

Declarațiile făcute de fostul fotbalist David Beckham cu privire la aventura pe care a avut-o cu Rebecca Loos au înfuriat-o pe femeie. Aceasta a rupt tăcerea acum, acuzându-l pe soțul Victoriei că a „înfrumusețat povestea”, astfel încât ea să pară „o persoană rea”.

În vârstă de 47 de ani, Rebecca Loos l-a acuzat pe David Beckham că a indus publicul în eroare prin declarațiile făcute în cadrul documentarului lansat pe o platformă de streaming online.

david beckham si rebecca loos
Rebecca Loos și David Beckham ar fi avut o aventură acum aproape 20 de ani. / Foto: Profimedia

Ani la rând, David a negat acuzațiile de infidelitate. Subiectul a fost abordat și în documentarul recent lansat, "Beckham", și de el, dar și de Victoria.

"Nu știu cum am trecut peste asta, sincer. Victoria este totul pentru mine. Să o văd rănită a fost incredibil de dificil, dar suntem luptători. Trebuie să luptăm unul pentru celălalt și pentru familia noastră. Ceea ce aveam merita această luptă", a spus David în documentar.

Citește și: Mama lui David Beckham nu a privit cu ochi buni începutul relației acestuia cu Victoria: “Ne era teamă că va pierde totul”

Aceste declarații au înfuriat-o pe Rebecca, ea considerându-le ridicole. Mai mult de atât, ea i-a acuzat pe soții Beckham că induc în eroare publicul, adăugând că „este nevoie de doi pentru un tango”, subliind astfel că și ea, și Beckham au fost vinovați atunci când au ales să aibă o aventură, deși fotbalistul era căsătorit.

În cadrul emisiunii Good Morning Britain, Rebecca, profesoară de yoga de profesie, a mărturisit că a fost foarte surprinsă de cuvintele pe care Beckham le-a ales pentru a vorbit despre această aventură.

Aceste declarații vin după ce, în cadrul unui interviu pentru Daily Mail, ea a declarat că fostul fotbalist ar trebui să-și asume responsabilitatea pentru alegerile făcute.

„Aș prefera să nu vorbesc despre asta din nou. Am lăsat totul în urmă, viața mea s-a schimbat mult. Dar când vine vorba de acest documentar este foarte greu, pentru că m-a deranjat felul în care au abordat acest subiect, m-au făcut să par o persoană rea, au indus oamenii în eroare”, a spus Rebecca, potrivit Daily Mail.

Citește și: Victoria Beckham, colecție impresionantă de inele de logodnă, toate primite de la soțul ei. Câte inele cu diamante i-a oferit David

„Evident că și eu sunt vinovată, dar e nevoie de două persoane pentru un tango, nu am negat asta. Declarațiile lui sunt ridicole”, a spus ea, sugerând astfel că nu l-a obligat pe David să o înșele pe Victoria.

Cum arată acum viața Rebeccăi Loos

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rebecca Loos este în prezent profesoară de yoga și asistentă medicală în Norvegia. Este căsătorită din 2012 cu un medic norvegian și are doi copii cu el. Spune că a dorit să iasă public să comenteze pentru că a simțit nevoia că trebuie să se apere. "Am familie și copii. Au și ei Google și pot să vadă documentarul. Ceea ce vreau ca ei să știe este că mama lor a fost destul de curajoasă să ia atitudine și să susțină adevărul. Mi-a părut rău pentru ceea ce am făcut și pentru felul în care am gestionat situația, dar cele mai mari greșeli ale vieții sunt și cele mai bune lecții. Lucrurile se întâmplă cu un motiv. Acum am o viață superbă alături de soțul meu incredibil și de copii", a mai spus Loos pentru publicația britanică.

Citește și: Soții Beckham au rupt prietenia cu Meghan Markle și prințul Harry: “David e furios”. Semne care arată că relația s-a răcit

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri