meghan markle, printul harry, sotii beckham
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry nu mai au o relație apropiată cu Victoria și David Beckham. / Foto: Profimedia

Soții Beckham au rupt prietenia cu Meghan Markle și prințul Harry: "David e furios". Semne care arată că relația s-a răcit

La nunta lor din 2018, Meghan Markle și prințul Harry au avut alături o mulțime de celebrități, printre care și pe Victoria și David Beckham, cu care erau buni prieteni. Cinci ani mai târziu, lucrurile s-ar fi schimbat, iar relația dintre cele două cupluri s-a cam răcit.

În aprilie 2022, ducii de Sussex nu au fost invitați la nunta lui Brooklyn, fiul cel mare al soților Beckham, cu Nicola Peltz. Nici mai recent, la prezentarea oficială a lui Leo Messi la Inter Miami, echipa lui David Beckham, Meghan și Harry nu au fost prezenți, deși o mulțime de alte vedete au răspuns invitației, precum Kim Kardashian sau Serena Williams.

Citește și: Victoria Beckham a avut de furcă din cauza unei rochii mult prea scurte. Gafa vestimentară, surprinsă de paparazzi

David și Victoria nu sunt primele persoane de care Meghan s-a distanțat în ultimii ani. Fosta actriță a rupt legăturile cu tatăl ei, dar și cu cea mai bună prietenă a ei din copilărie, Ninaki Priddy, și cu stilista Jessica Muroney, cea pe care ducesa o numea cea mai bună prietenă și ai cărei copii au fost cavaleri și domnișoare de onoare la nunta din 2018.

De ce s-au răcit relațiile dintre soții Beckham și ducii de Sussex

David și Victoria Beckham
David și Victoria Beckham, la nunta ducilor de Sussex / Getty Images

În ceea ce-i privește pe soții Beckham, aceștia au fost bănuiți că ar fi "scăpat" informații și povești despre Meghan și Harry, o acuzație care l-a făcut pe David "absolut furios" și care a dus la destrămarea prieteniei. "David și Victoria au mers la nunta lui Meghan cu Harry și i-au susținut foarte mult când Meghan s-a mutat în Marea Britanie", a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Soții Beckham nu ar fi singurele persoane publice care s-au depărtat de ducii de Sussex. Katy Perry și Orlando Bloom, vecini cu Meghan și Harry în Montecito, dar și soții Clooney par a fi mai atrași de cealaltă tabără a familiei regale britanice, fiind văzuți la evenimente care l-au avut în centru pe regele Charles sau pe prințul și prințesa de Wales. Recent, și David Beckham s-a întâlnit la Boston cu William și Kate.

kate middleton, printul william si david beckham
În Boston, prinții de Wales s-au întâlnit cu David Beckham. / Foto: Profimedia

Markle și-ar fi schimbat cercul de apropiați, iar acum e bună prietenă cu Victoria Jackson și soțul ei, Bill Guthy, care sunt în spatele lansărilor unor branduri de cosmetice de zeci de milioane de dolari, ce aparțin unor celebrități precum Jennifer Lopez sau Cindy Crawford.

 "Meghan și Victoria sunt foarte apropiate. Dacă cineva ar putea să o ajute pe Meghan să-și dezvolte un brand de îngrijire a pielii sau de machiaj, ei sunt Victoria și Bill", a dezvăluit o sursă din Montecito, comunitatea din California în care trăiesc ducii de Sussex.

Citește și: Scandalul rochiilor de la nunta lui Harry cu Meghan. Croitorul care a gestionat situația de criză face primele dezvăluiri

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri