Bill și Melinda Gates, Londra, 2005
Actualitate

Bill și Melinda Gates, Londra, 2005 / Foto: Getty Images

De ce nu a funcționat pentru totdeauna mariajul dintre Melinda și Bill Gates. Nu au găsit formula fericirii

După 27 de ani de căsnicie, Melinda și Bill Gates au decis să divorțeze. Deși în fața lumii relația lor părea indestructibilă, în spatele ușilor închise lucrurile nu erau roz.

Într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft, Melinda și Bill Gates au transmis: "După ce ne-am gândit mult şi am muncit la relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei". Aceștia au împreună trei copii: Jennifer (25 de ani), Rory (21 de ani) și Phoebe (18 ani).

Citește și: Averea colosală pe care Melinda și Bill Gates o au de împărțit: de la Codexul lui da Vinci la o mașină de 2 milioane de dolari

Așa cum au mărturisit, au lucrat mult la mariajul lor. Informațiile din presa internațională subliniază că în ultimii ani s-au chinuit să-și salveze relația și că s-au confruntat cu mai multe momente care ar fi putut duce la dizolvarea căsniciei. Până la urmă, averea ce îi plasează pe locul patru în topul miliardarilor lumii nu le-a adus fericirea simplă mult dorită de cei doi.

Bill Gates, "căsătorit" cu munca

În 2020, Bill Gates a anunțat că renunță la funcția din cadrul Microsoft și a companiei Berkshire Hathaway, pentru a se putea dedica mai mult vieții de familie, după ce Melinda a dat indicii că traiul cu Bill nu este cel mai ușor când el lucreză și 16 ore pe zi.

Melinda și-a dorit întodeauna ca viața de acasă să fie cât mai asemănătoare cu cea a unei familii normale. Chiar dacă aveau bucătar personal și locuyiau într-o casă de 125 de milioane de dolari, copiii trebuiau să-și facă ordine în cameră încă de când erau mici. Cu insistențe din partea Melindei, Bill începuse să se implice în treburile casei, însă cel mai mult timp și-l petrecea tot cu gândul la Microsoft și la munca lui de acolo. Bill Gates nu a fost niciodată un soț clasic, iar asta a dus în timp la erodarea relației normale pe care partenera lui și-o dorea.

Citește și: Meghan Markle, criticată pentru subiectul primei ei cărți. A scris despre relația tați-copii, dar legătura cu părintele ei este ruptă

Bill Gates, aventură de șapte luni cu o colegă de la Microsoft

În 1992, după ce a cunoscut-o pe Melinda, dar înainte de a se căsători cu ea, Bill Gates a avut o aventură cu Stefanie Reichel, colegă la Microsoft, semn că relația cu viitoarea lui fostă soție nu a început sub cele mai bune semne, notează Daily Mail.

 

 

Averea pe care o au de împărțit la divorț Melinda și Bill Gates

Averea colosală strânsă de familia Gates include proprietăți în cinci state din America, o flotă de mașini de lux, printre care și un Porsche rar de două milioane de dolari, mai multe avioane private, o colecție de artă ce include și Codexul lui Da Vinci, estimat la 30 de milioane de dolari, cumpărat la o licitație. Mai mult, Bill Gates este proprietarul celui mai întins areal de pământ destinat fermelor, întins pe 18 state. Deși nu au semnat un contract prenupțial înainte de căsătorie, între Bill și Melinda Gates există un contract de separare.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri