Meghan Markle și tatăl ei, Thomas Markle
Actualitate

Meghan Markle și tatăl ei, Thomas Markle, au rupt orice legătură. / Foto: Profimedia

Meghan Markle, criticată pentru subiectul primei ei cărți. A scris despre relația tați-copii, dar legătura cu părintele ei este ruptă

Nici nu a lansat cartea pentru copii anunțată, că Meghan Markle deja se confruntă cu un val de critici. "The Bench" ("Banca"-n.r.) este creația ducesei de Sussex, inspirată de o poezie pe care a scris-o pentru prințul Harry la o lună după nașterea fiului lor, Archie.

Cartea pentru copii pleacă de la relația dintre un tată și copilul lui, iar ilustrațiile realizate de un artist din California înfățișează un bărbat roșcat în haine militare, cu referire la prințul Harry și trecutul lui în armată.

Citește și: Primele imagini cu Meghan Markle și micuțul Archie, după intorcerea prințului Harry în SUA

"The Bench a pornit ca un pooem pe care l-am scris pentru soțul meu de Ziua Tatălui, la o lună după ce s-a născut Archie. Poezia a devenit această poveste, iar Christian (ilustratorul - n.r.) a pus totul în culori eterice, pentru a captura căldura, bucuria și starea de confort din relația dintre tați și fii. Această reprezentare este deosebit de importantă pentru mine. Speranța mea este ca "The Bench" să rezoneze cu fiecare familie, așa cum a făcut-o cu a mea", a transmis Meghan Markle printr-un comunicat în care anunță și că opera sa se va lansa în 8 iunie, concomitent în SUA și Marea Britanie.

Meghan, Harry și Archie, în 2019

Citește și: Omagiul lui Meghan Markle. Cum a ținut fosta actriță sa-si ia adio de la prințul Philip

Deși nu se știe dacă Meghan a fost remunerată pentru această primă carte, se aude că ar fi putut primi până la 500.000 de lire sterline.

Meghan Markle, criticată pentru subiectul primei sale cărți

Contestatarii ducesei de Sussex s-au grăbit să critice subiectul ales de Meghan pentru prima sa carte, având în vedere că relația cu tatăl său este inexistentă. Ba mai mult, între ei au existat numeroase conflicte, mai ales după ce fosta actriță a început o relație cu prințul Harry. În 2018, chiar înainte de nunta regală, Thomas Markle a făcut un gest care a înfuriat-o pe Meghan. Ducesa a decis să rupă orice legătură cu părintele său, după ce acesta a vândut poze cu el probând costume chiar înainte de ceremonia religioasă.

Prințul Harry și Meghan Markle nu au relații bune cu tații lor

Mai mult, nici relația lui Harry cu prințul Charles nu este prea bună. Soțul lui Meghan a mărturisit în deja celebrul interviu acordat lui Oprah că tatăl lui nu îi mai răspunde la telefon. Lucrurile s-au îmbunătățit puțin când au stat de vorbă la înmormântarea prințului Philip.

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre motivul pentru care și-a dorit ca fiul ei să primească titlul de ”prinț”

Richard Fitzwilliams, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori specializați pe subiecte legate de familia regală britanică, a declarat, citat de Daily Mail: "În timp ce subiectul cărții este unul emoționant, nu poate să nu producă mirare. Meghan a vrut să sublinieze legătura indestructibilă dintre Harry și Archie, dar este cunoscut faptul că ea a rupt orice relație cu propriul ei tată, Thomas, pe care Harry nici nu l-a cunoscut".

The Centenary Service To Commemorate The Battle Of Vimy Ridge

Și biograful regal Penny Junior a întărit aceeași idee, adăugând: "Este foarte ușor să vorbești despre legătura dintre tați și fiii lor când cei mici au doar doi ani. Problemele vin când copiii cresc, așa cum Meghan și Harry au aflat pe pielea lor|.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri