Tom Cruise și prințesa Diana
Actualitate

Tom Cruise și prințesa Diana, în 1992 / Foto: Profimedia

De ce nu s-a putut gândi niciodată prințesa Diana la o relație cu Tom Cruise. Fostul ei bucătar a povestit motivul surprinzător

Prințesa Diana a fost una dintre cele mai frumoase membre ale unei familii regale, iar Tom Cruise a fost și este și acum unul dintre cei mai admirați și doriți actori de la Hollywood, dar, deși s-au cunoscut față în față, cei doi nu ar fi putut avea o relație. Motivul poate părea surprinzător pentru unii, dar fosta soție a prințului Charles nu l-ar fi putut vedea pe Cruise drept partener de viață din cauza înălțimii lui.

O sursă din apropierea familiei regale a dezvăluit recent că prințesa Diana ar fi spus că nu ar putea să iasă cu Tom Cruise pentru că acesta este prea scund. Lady Di și actorul s-au văzut de mai multe ori la diverse evenimente și chiar au petrecut ceva timp împreună pe platourile de filmare de la "Misssion: Impossible", susține Darren McGrady, fostul bucătar personal al prințesei și al reginei Elisabeta a II-a. Fosta soție a prințului Charles i-ar fi dus pe cei doi băieți ai lor, prinții William și Harry, pe platourile de filmare, să vadă cum se toarnă pelicula.

Citește și: Cine va moșteni casa în care a copilărit prințesa Diana. Nici prințul William și nici prințul Harry nu vor ocupa domeniul Althorp

Darren McGrady susține că după această vizită, Diana ar fi glumit că Tom Cruise nu ar putea fi pe lista ei de posibili iubiți din cauză că este prea scund. Actorul măsoară 1,70 m.

"Îmi amintesc că prințesa Diana i-a dus pe băieți pe platoul 'Mission: Imposible' să-l cunoască pe Tom Cruise. William și Harry iubeau efectele pirotehnice. Prințesa Diana a glumit spunând: 'El e încă unul tăiat de pe listă, Darren. E prea scund!'". Dezvăluirile lui Darren au venit după ce s-a aflat că Tom Cruise le-a oferit prințului William și soției acestuia, Kate Middleton, șansa de a vedea în premieră cel mai nou film al său, continuarea "Top Gun", scrie Daily Star.

Pe de altă parte, un biograf regal susține că prințesa i-a spus că Tom era "extrem de agreabil".

Tom Cruise, Nicole Kidman, Tom Hanks și regizorul Steven Spielberg au fost printre cei care au participat la înmormântarea prințesei Diana, în 1997.

Citește și: Secretul care a ieșit la iveală la 24 de ani de la moartea ei. Prințesa Diana ar fi plănuit să se mute în California, SUA

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri