Kate Middleton/ Profimedia
Actualitate

Kate Middleton/ Profimedia

Dezvăluiri neașteptate despre Kate Middleton, în urma lansării documentarului prințului Harry: ”Se simte rănită și trădată!”

Au trecut câteva săptămâni de când a fost lansat documentarul despre viața lui Harry și a lui Meghan Markle, în cadrul căruia au făcut dezvăluiri despre familia regală. Iar acum, însă, o sursă apropiată a dezvăluit că prințesa Kate de Wales ar fi supărată pe cumnatul ei.

Într-un interviu pentru Us Weekly, o sursă apropiată lui Kate Middleton a dezvăluit că aceasta este supărată pe prințul Harry.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Beyonce lui Meghan Markle, după interviul cu Oprah: Tot nu-mi vine să cred că știe cine sunt, a reacționat ducesa

”Kate se simte rănită și trădată de aceste dezvăluiri făcute de Harry, nu înțelege de ce a făcut acest lucru mai ales pentru că ei erau apropiați”, a dezvăluit sursa respectivă.

De asemenea, aceeași sursă a dezvăluit că prințul William nu va reacționa cu privire la acest subiect.

”Are de gând să rămână demn și să-și vadă de munca sa”, a mai precizat sursa respectivă.

Citește și: Fotografii rare cu fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle. Cum arată acum Lilibet Diana

Harry l-a acuzat pe prinţul William că a ţipat la el

Săptămâna trecută, prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au formulat noi critici la adresa familiei regale britanice în ultimele episoade ale unui serial documentar, lansate joi, în care prinţul William a fost acuzat, printre altele, că a făcut parte din atacurile comise de mass-media asupra cuplului princiar, informează Reuters.

Prinţul William, devenit între timp moştenitorul tronului, ar fi ţipat la fratele lui mai mic atunci când acesta l-a informat despre intenţia lui de a renunţa la îndatoririle regale în urmă cu aproape trei ani, a dezvăluit Harry, care crede totodată şi că presa este vinovată pentru un avort spontan al soţiei sale.

Citește și: Bona copiilor lui Kate Middleton nu are voie să folosească acest cuvânt în fața celor mici. Ce reguli trebuie să respecte femeia

În primele episoade ale documentarului, lansate săptămâna trecută, membrii familiei regale au "scăpat" relativ nevătămaţi de dezvăluirile cuplului Harry-Meghan. Însă în ultimele trei episoade, Harry şi-a acuzat rudele că nu au prevenit apariţia unor articole negative în presă şi că, de fapt, le-ar fi încurajat în mod activ.

"Este un joc murdar. Există scurgere de informaţii către presă, dar există şi plantare de informaţii în presă. Aşadar, dacă echipa de comunicare vrea să elimine un articol negativ despre angajatorul ei, ea poate să dea la schimb informaţii despre angajatorul unei alte echipe de comunicare", a declarat prinţul Harry, arată Agerpres.

The State Funeral of Her Majesty The Queen, Service, Westminster Abbey, London, UK - 19 Sep 2022

Harry a mai spus că el şi fratele său mai mare, William, au văzut ceea ce se întâmpla în biroul tatălui lor, regele Charles, şi s-ar fi pus de acord cu mai multă vreme în urmă să nu procedeze niciodată astfel.

"Aş fi preferat să fiu distrus mai degrabă în presă decât să fac acest joc, să practic acest business al schimbului de informaţii. Să văd că biroul fratelui meu copiază exact acel lucru pe care noi doi ne-am promis că nu îl vom face niciodată, a fost ceva sfâşietor", a declarat prinţul Harry.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri