Maria Teresa Turrion Borrallo, bona copiilor lui William și Kate/ Profimedia
Divertisment

Maria Teresa Turrion Borrallo, bona copiilor lui William și Kate/ Profimedia

Bona copiilor lui Kate Middleton nu are voie să folosească acest cuvânt în fața celor mici. Ce reguli trebuie să respecte femeia

Kate Middleton este foarte strică când vine vorba despre educația copiilor săi, astfel că, aceasta are reguli stricte și pentru bona celor mici. Dădacă prințului George, prințesei Charlotte și a prințului Louis nu are voie să rostească un cuvânt, destul de obișnuit, în fața acestora. 

Maria Borrallo, bona care a fost instruită la celebrul colegiu de dădace Norland, este una dintre cele mai capabile bone pentru copii. Aceasta are o responsabilitate uriașă, având grijă de cei trei strănepoți ai Reginei Elisabeta, fiind obligată în același timp să respecte o mulțime de reguli stricte. 

Kate Middleton a angajat-o pe Maria Borrallo la doar câteva luni după ce a născut, având nevoie în permanență de ajutor ei din cauza îndatoririlor regale pe care trebuie să le îndeplinească. Aceasta a devenit mâna dreaptă a ducesei de Cambridge, fiind alături de cei trei copii peste tot. Instruirea de care a beneficiat Maria a învățat-o cum să se comporte cu cei mici și cum să le ofere cea mai bună educație. Cu toate acestea, ei i s-a interzis să rostească un cuvânt ori de câte ori se află în fața copiilor. 

Citește și: Câți bani câștigă bona copiilor lui William și Kate Middleton. Dădacă arată ca Mary Poppins și locuiește cu ducii de Cambridge 

Potrivit autoarei Louise Heren, care a petrecut luni de zile la Colegiul Norland pentru a se documenta, studenții care urmează să fie dădace nu au voie să rostească cuvântul „copil” în fața celor mici. Tinerii trebuie numiți întotdeauna după numele lor. 

„Cuvântul copil este interzis. Este o formă de respect pentru copii ca indivizi”, a declarat Louise Heren pentru Mirror

Mai mult, aceasta nu este singura regulă care a fost stabilită în familia ducilor de Cambridge. Potrivit surse citate mai sus, țipatul este strict interzis pentru copii, aceștia neavând voie să ridice tonul unul la celălalt sau la alte persoane din jurul lor. 

Cu toate acestea, se pare că lucrurile se vor schimba pentru copiii prințului William. Ducii de Cambridge au decis să se mute din casa lor din Londra, optând pentru o proprietate în cadrul actualei reședințe principale a reginei Elisabeta. Prinţul George, în vârstă de nouă ani şi prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, vor fi mutaţi la o şcoală apropiată de noua reşedinţă, iar din septembrie, Louis, în vârstă de patru ani, va începe şi el grădiniţa, fiind un moment oportun pentru această mutare. Aceștia au locuit în Londra din 2017 și până în prezent. 

Citește și: Ce reguli trebuie să respecte prințul George, la doar opt ani. Prințul William și Kate Middleton sunt părinți foarte stricți

Ducii de Cambridge și-au dorit mai multă libertate, asta pentru că, la Londra au fost destul de limitați. Copiii nu puteau merge în parc sau să se joace cu prietenii lor, de asemenea, nu au putut să desfășoare activități specifice vârstei. Aceasta mutare va fi una pozitivă din mai mult puncte de vedere. Noua lor casă va fi doar la 45 de minute de mers cu mașina de părinții ducesei, care locuiesc în satul Bucklebury, iar cei mici îşi vor putea vizita bunicii în fiecare weekend. De asemenea, aceștia sunt foarte aproape și de regina Elisabeta, care a început să petreacă cât mai mult timp la Castelul Windsor după moartea prințului Philip. Acum, Majestatea Sa se duce la Londra doar pentru evenimentele oficiale importante. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?