Alina Kabaeva
Actualitate

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin/ Instagram

Dezvăluiri neașteptate despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Motivul pentru care e implorată de prietene să plece la Moscova

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, este implorată de prieteni să meargă la Moscova pentru a-l convinge pe președintele rus să oprească războiul din Ucraina. În același timp, femeia care s-a refugiat în Elveția, unde zeci de mii de oameni cer expulzarea ei din țară printr-o petiție.

Multe dintre prietenele Alinei o imploră să meargă la Moscova, ca să-l convingă pe Vladimir Putin să oprească războiul.”, a dezvăluit o sursă apropiată acesteia pentru Page Six.

”Pare să nu asculte pe mine, însă poate pe ea o va asculta.”, a mai dezvăluit sursa respectivă, precizând, de asemenea, că președintele rus este înconjurat de numeroși agenți de securitate.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, prima apariție publică după ce s-a spus că a născut gemeni în secret. Alina e de nerecunoscut

”Alina nu știe dacă va reuși să dea de el și chiar dacă ar reuși, ea se teme să-i ceară așa ceva, pentru că îi e frică că nu se va întoarce la copiii ei.”, a mai precizat sursa respectivă.

Fosta gimnasă Alina Kabaeva s-a refugiat în Elveția alături de cei patru copii ai ei, după ce președintele rus a dispus invadarea Ucrainei.

Zeci de mii de oameni cer expulzarea ei din Elveția

Alina Kabaeva, femeia despre care se spune că ar fi iubita lui Vladimir Putin, ar putea fi expulzată. Ea ajuns în Elveția imediat după ce trupele ruse au invadat Ucraina, însă la scurt timp zeci de mii de oameni au semnat o petiție prin care cere expulzarea ei.

Potrivit presei internaționale, fosta gimnastă Alina Kabaeva a fugit în Elveția, alături de cei patru copii ai ei, la scurt timp după ce a izbucnit războiul din Ucraina.

Citește și: Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, prima apariție publică după ce s-a spus că a născut gemeni în secret. Alina e de nerecunoscut

La scurt timp, însă, zeci de mii de oameni au semnat o petiție prin care au solicitat expulzarea din Elveția a acestora.

"Dragă Elveție, de ce le permiți complicilor lui Vladimir Putin să stea în țară? Te rog să o unești pe Alina “Eva Braun” Kabaeva cu “Fuhrer-ul” Vladimir Putin. Pentru prima dată în istoria modernă, Elveția a renunțat la neutralitate și s-a alăturat sancțiunilor împotriva lui Putin și a anturajului său. Iar acum, favorita lui, împreună cu copiii, se ascunde în Elveția.

Citește și: Cum e Vladimir Putin în spatele ușilor închise. Fosta lui soție a făcut dezvăluiri despre un episod care a marcat-o: “Am plâns”

Vrem să amintim că Alina Kabaeva nu este doar o femeie care are legătură cu dictatorul rus, ci și vinovată de crime împotriva umanității. A fost unul dintre inițiatorii legii prin care mii de orfani ruși n-au putut să fie adoptați de alte țări", este unul dintre mesajele din petiție.

Alina Kabaeva este una dintre cele mai bune sportive din istoria Rusiei la gimnastică ritmică. Aceasta are în palmares două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 de medalii la Campionatul European. Totodată, între 2007 și 2014, Kabaeva a fost deputat în Duma de Stat a Rusiei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri