Logodnica polițistului mort în timpul unei petreceri este însărcinată
Actualitate

Logodnica polițistului mort în timpul unei petreceri este însărcinată / Credit foto: Facebook

Dezvăluiri sfâșietoare despre polițistul mort în timpul petrecerii de logodnă. Tânărul urma să devină tată pentru prima dată

Cazul polițistului care s-a stins din viață în urma unui accident bizar, în timpul petrecerii de logodnă, a făcut înconjurul lumii, iar acum ies la iveală noi detalii. Potrivit nypost.com, cea care urma să-i devină soție este însărcinată în 14 săptămâni.

La sfârșitul săptămânii trecute, Lily Watts și Liam Trimmer și-au adunat membri ai familiei și prieteni pentru a-i anunța că s-au logodit și că vor deveni părinți, tânăra fiind însărcinată în 14 săptămâni. Evenimentul organizat pe o proprietate din vestul Australiei s-a transformat într-o tragedie, căci bărbatul de 28 de ani s-a stins din viață în urma unui accident bizar, în cadrul căruia și-a tăiat artera carotidă.

Citește și: Un polițist a murit sub ochii viitoarei sale soții, în timpul petrecerii de logodnă: „Este un coșmar, era un bărbat extraordinar!”

„Seara trebuia să fie una minunată, în care Lily și Liam să-și anunțe logodna și faptul că vor deveni părinți”, este mesajul postat de Melinda Kelly, una dintre prietenele tinerilor, pe GoFundMe, un site de strângere de fonduri.

„Prietenii și familia s-au adunat pentru a sărbători bucuria lor. Într-un șir de evenimente neprevăzute, viața lui Liam s-a încheiat brusc, lăsând în urmă un gol care nu va fi umplut niciodată”, mai scrie Melinda Kelly.

Într-un interviu pentru Daily Mail, Lily Watts, care lucrează ca asistentă la spitalul din Perth,  a dezvăluit că Trimmer „era extrem de fericit să devină tată”.

„Niciodată nu am cunoscut o iubire precum cea a lui Liam, iar sentimentul de inimă frântă și goliciune este pur și simplu copleșitor”, a spus ea, adăugând: „Va fi mereu dragostea vieții mele, iar bebelușul care va veni pe lume va ști ce bărbat minunat a fost”.

Prietenii tinerilor au creat o pagină de strângere de fonduri, explicând că Lily trebuie să se ocupe singură de copil acum.

Citește și: Ce spune Jane Fonda despre relația lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Actrița de 86 de ani nu a fost blândă: „E absurd!”

„Însărcinată în aproape 14 săptămâni, Lily trebuie să înfrunte creșterea unui copil fără suportul partenerului ei, în timp ce se luptă și cu responsabilități financiare. Banii nu-l vor aduce pe Liam înapoi și nici nu vor șterge durerea ei, însă ne dorim să o ajutăm să facă față acestor provocări mai ușor”, se mai arată în mesajul postat pe GoFundMe.

Liam Trimmer, originar din Marea Britanie, s-a mutat în Australia în urmă cu mai bine de zece ani. A absolvit Joondalup Police Academy în 2013, iar patru ani mai târziu, în 2017, s-a mutat în Kalgoorlie, un oraș situat la aproape 600 de kilometri est de Perth, unde s-a alăturat echipei de combatere a crimei organizate. 

Deocamdată nu se cunosc detalii privind modul în care polițistul s-a accidentat, însă a fost deschisă o anchetă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?