Liam Trimmer
Actualitate

Un polițist a murit sub ochii viitoarei sale soții, în timpul petrecerii de logodnă: „Este un coșmar, era un bărbat extraordinar!” / Facebook

Un polițist a murit sub ochii viitoarei sale soții, în timpul petrecerii de logodnă: „Este un coșmar, era un bărbat extraordinar!”

O petrecere de logodnă s-a transformat într-un coșmar după ce un polițist britanic a murit sub ochii celei care urma să-i devină soție, în urma unui accident teribil.

Mai mulți colegi și prieteni au încercat disperați să-l salveze pe Liam Trimmer, un polițist britanic, care și-a organizat petrecerea de logodnă în Australia, acolo unde se stabilise în urmă cu câțiva ani. În timpul evenimentului, însă, el a căzut și și-a tăiat artera carotidă. A murit înainte ca echipajul de urgență să ajungă, sub ochii îngroziți ai invitaților care nu au putut face nimic pentru a opri sângerarea.

Citește și: Ce spune Jane Fonda despre relația lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Actrița de 86 de ani nu a fost blândă: „E absurd!”

„Acesta este un moment foarte greu pentru poliția din Australia de Vest. Fiecare dintre noi a încercat să facă ceva ca să-l salveze, dar nu a fost posibil. A fost un moment sfâșietor. Mi-aș dori să fie doar un coșmar”, a declarat comisarul Col Blanch, în cadrul unui interviu pentru 9 News Perth, potrivit Daily Mail.

„A fost un polițist extraordinar, care i-a ajutat pe oamenii din jurul lui, era un exemplu. Era foarte, foarte încrezător, un bărbat capabil, care avea toată viața înainte. E atât de trist că s-a întâmplat așa ceva. E un coșmar!”, a mai spus acesta, precizând că localnicii au venit în sprijinul familiei îndurerate.

Duminică, tânărul în vârstă de 29 de ani și logodnica lui au organizat o petrecere mică pe o proprietate din vestul Australiei, pentru a-și anunța rudele și prietenii că se căsătoresc.

Din păcate, în urma unui accident, Trimmer a alunecat și a căzut, tăindu-și artera carotidă, ceea ce a determinat o sângerare masivă.

Citește și: Daniela Nane a anunțat că s-a separat de Adrian Cioroianu: “Sunt o femeie divorțată”. Cine e tânărul cu care a fost pozată sărutându-se

Deocamdată nu se cunosc detalii privind modul în care polițistul s-a accidentat, însă a fost deschisă o anchetă.

Tânărul s-a mutat din Marea Britanie în Australia încă de când era adolescent, în 2013, înainte de a participa la emisiunea difuzată de BBC - Wanted Down Under.

După ce a absolvit cursurile academiei în 2017, s-a mutat la Kalgoorlie, la aproximativ 600 km est de Perth, unde a lucrat în cadrul unităților de combatere a infracțiunilor și de răspuns tactic.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?