Un cuplu s-a recăsătorit după ce au cheltuit 100.000 de dolari pe divorț. Instagram
Actualitate

Un cuplu s-a recăsătorit după ce au cheltuit 100.000 de dolari pe divorț. Instagram

Doi tineri s-au recăsătorit după ce au cheltuit 100.000 de dolari pe divorț: „Ne simțim binecuvântați că ne-am acordat a doua șansă!”

Doi tineri din San Diego, California, SUA  au trăit o experiență demnă de un film. Aceștia s-au căsătorit la scurt timp după ce au plătit  nu mai puțin de 100.000 de dolari pe procedura de divorț. 

Brittany și Wyland Szabo au avut parte de o relație destul de tumultoasă. Cei doi tineri, în vârstă de 32 de ani, din San Diego, California, s-au cunoscut în urmă cu 13 ani și s-au căsătorit în 2011. În 2019, soții Szabo au cerut divorțul și au cheltuit 100.000 de dolari pentru procedură și onorariile avocaților. Anul trecut, însă, au oprit procesul și și-au reînnoit jurămintele de căsătorie, chiar dacă sunt încă îndatorați din cauza divorțului.

Potrivit lui Brittany, cei doi s-au cunoscut când ea avea 19 ani. La acea vreme, tânăra terminase tratamentul de dezintoxicare pentru alcoolism. După trei ani, aceștia s-au căsătorit și au avut primul copil. Ulterior, ei au mai făcut o pereche de gemeni, iar de atunci lucrurile s-au schimbat. 

Brittany a vorbit pe Tik Tok despre povestea ei și a lui Wyland, precum și despre problemele cu alcoolismul pe care le-a avut, în speranța că îi va putea ajuta pe cei care se află în această situație. „A fost mult de muncă. Nu cred că există ceva prin care să nu putem trece în acest moment.”, a spus Brittany la Fox News.

@brittanyjade___

Our happily ever after is paying off a divorce we never got. 😆❤️ But for the record, We ALMOST have (my side) of it paid off! 👏😊

♬ original sound - THANK YOU FOR 10K❤️🎉

Până acum cinci ani, aceștia se descurcau cu ce aveau,  însă după venirea gemenilor lucrurile au luat-o razna. „Am început să bem din nou, crezând că dacă ne-am luat pauză câțiva ani am putea să bem din nou, așa cum fac oamenii normali. Și a fost în regulă pentru o vreme, însă în cele din urmă, lucrurile au început să se înrăutățească și am ajuns să ne despărțim și să depunem actele de divorț în 2019. Nu a fost doar din cauza alcoolului. Au fost multe comportamente  toxice. Eram dependenți unul de celălalt și pur și simplu nu a fost o situație bună.”, a povestit Brittany. 

Citește și: O tânără de 29 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat care are aceeași vârstă ca mama ei: ”Diferența de 20 de ani e normală pentru noi!”

După despărțirea lor, Brittany a spus că a început să bea și mai mult și s-a luptat cu depresia. Ea a pierdut custodia celor trei copii ai săi și a încercat să treacă peste de mai multe ori, dar de fiecare dată recidiva după câteva săptămâni sau luni. La un moment dat, a fost arestată și a petrecut o noapte în închisoare, iar când a ieșit, a primit un ordin de restricție. A rămas fără adăpost și a fost complet izolată de copiii ei. Atunci, ea a început să consume și droguri, ceva ce nu făcuse înainte „doar pentru a amorți durerea”, a spus ea. Asta până într-o zi din februarie 2020, a făcut o supradoză. Când s-a trezit în spital, și-a spus că are de ales între două lucruri: să treacă granița în Mexic și să dispară sau să meargă la casa părinților ei din Wisconsin și să se vindece. Ea a ales-o pe cea din urmă.

„Din fericire, a doua zi, am făcut-o. M-am urcat într-un avion. Nu știu cum am făcut totul. De aceea știu că există un Dumnezeu care veghează asupra mea, pentru că eu nu am avut puterea să fac asta pentru mine”, a spus Brittany.

Un cuplu s-a recăsătorit după ce au cheltuit 100.000 de dolari pe divorț. Instagram
Un cuplu s-a recăsătorit după ce au cheltuit 100.000 de dolari pe divorț. Instagram

Brittany a povestit că a petrecut 28 de zile în Wisconsin luptând cu dependența de alcool și lucrând la ea însăși, făcând teste de droguri, cumpărând aparate etilotest și vizitând un psihiatru. „Încercam cu adevărat să fac tot ce puteam pentru a mă asigura că voi putea măcar să-mi văd copiii”, a spus ea.

Când s-a întors în California , 28 de zile mai târziu, pentru o audiere în instanță, a reușit să obțină custodia copiilor ei înapoi. Astăzi, Brittany are aproape 22 de luni de când nu mai consumă alcool. 

@brittanyjade___

Our 13 year love story in 1 min. ❤️🥺 Whats meant for you will always find its way back to you. @theszabozoo #reconciliation #marriage

♬ original sound - Sarah Cothran

Wyland și Brittany au decis să-și mai dea o șansă

Deși relația lor se terminase complet, pentru că ajunseseră să-și vorbească doar prin tribunal, Wyland și Brittany s-au reconectat acum aproximativ un an, după ce amândoi au lucrat la problemele lor. La început au vorbit doar despre copiii lor și au ajuns la concluzia că își doresc să fie părinți mai buni. 

„Odată ce am început să vorbim, am stat de câteva ori în familie. I-am explicat ce am făcut cu viața mea în ultimul an. El a povestit ce făcuse cu viața lui. Amândoi ne-am asumat răspunderea pentru acțiunile noastre. Ne-am cerut amândoi scuze unul altuia, în cele din urmă și din toată inima. De fapt, am înțeles cum ne-am rănit unul pe altul și asta a contat enorm pentru noi”, a spus Brittany.

Un cuplu s-a recăsătorit după ce au cheltuit 100.000 de dolari pe divorț
Un cuplu s-a recăsătorit după ce au cheltuit 100.000 de dolari pe divorț. Instagram

Ulterior, au început să se vadă împreună cu un terapeut pentru a-i ajuta să fie copărinți. Pe măsură ce au petrecut mai mult timp împreună și au putut să-și ceară scuze cu adevărat și să se ierte cu adevărat unul pe altul, s-au îndrăgostit din nou. Brittany și Wyland au spus că, deși a fost un drum dificil, niciunul dintre ei nu regretă experiența. De asemenea, aceștia sunt conștienți că povestea lor nu este normală.

Citește și: Prințesa Charlene a plâns la nunta cu Prințul Albert. „Toată această tensiune a fost covârșitoare”

„Privind în urmă acum, este clar că a fost necesar ca amândoi să ne regăsim pe noi înșine și să începem să ne iubim individual. A fost un proces necesar. Știm că situația noastră este extrem, extrem de rară. Primim multă ură pentru că mulți cred că încercăm să-i inspirăm pe oameni să se întoarcă la fostul lor toxic și nu asta încercăm să facem. Cel mai important lucru pe care oamenii trebuie trebuie să-l știe este că e nevoie de doi oameni pentru a putea face acest lucru. Nu o poți face dacă doar unul dintre voi este la bord. Ambii oameni trebuie să fie dispuși să încerce să lucreze pe ei înșiși și să facă lucrurile să funcționeze. Și de obicei nu se întâmplă.”, a spus Wyland la Fox News.

Deși se descurcă bine acum, soții Szabo încă lucrează din greu la căsnicia lor și continuă să meargă la terapie și să se încurajeze reciproc. Ei au spus că s-au mutat și într-o casă nouă și că lucrează pentru a-și plăti datoria de 100.000 de dolari din divorț. Până acum, au plătit aproape complet taxele lui Brittany și vor trece la ale lui Wyland când vor termina, a spus Brittany.

„Suntem foarte fericiți acum. Avem toată familia înapoi și copiii noștri sunt fericiți. Viața noastră nu este perfectă. Încă ne luptăm foarte mult. Există multe daune și traume din trecut care revin în viața noastră de zi cu zi, dar încercăm să ne concentrăm asupra pozitivului. Mă simt foarte binecuvântată că eu am avut această a doua șansă”, a spus Brittany. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri